Op tijd en verzorgd

Besteld, snel en conform de planning bezorgd, alles keurig ingepakt.

Goede opvolging en snelle communicatie

Super goed advies gekregen voor travertin terras

Mijn travertinterras was eeg vaal geworden. Na eerst reinigen met krachtige stoomcleaner, kregen we het advies om 2 x te impregneren met HMK s 242 Prachtig geworden. Dit moet ieder jaar herhaald

Goede prijs en snelle levering volgens afspraak!

Regelmatig bestelling geplaatst. Nooit een probleem.

Fijn advies!

Ze verkopen niet alleen spullen maar geven ook advies en denken mee. Makkelijk te vragen via de app. Heel tevreden.

Prima en vlot

Zie boven

Het is makkelijk om op de website de juiste producten uit te zoeken. Er wordt snel geleverd en de prijs is lager dan bij de concurrenten

Snel en goed verzorgd.

Zoals geschreven.

Snel

Zeer snelle levering

Vriendelijk en snel geleverd

Na telefonisch contact waarbij ik vriendelijk te woord werd gestaan tenax lijm besteld . Product snel geleverd en goede kwaliteit.

Bestelling snel afgehandeld.

Viel tegen

De tube met mengcomponent van de twee-componentensteenlijm was half gevuld met lucht, dus half gevuld. Ongeveer de helft van de lijm moet ik weggooien. Geen klachten over de levering.

keurig geleverd

besteld en keurig geleverd

Vriendelijk en professioneel

Mooie producten met altijd een snel, goed en vriendelijk antwoord.

Binnen een paar dagen geleverd

zeer behulpzaam en juist advies

zeer behulpzaam en juist advies snelle levering

zeer goed

z

Goede producten, snelle verzending

De juiste producten snel gevonden op de website. Bestellen was eenvoudig en overzichtelijk. Snelle verzending.

Via mail advies over vlekken in beton, super bedankt door de pasta is het flink verminderd

Snelle levering van uitstekende producten

Snelle levering en duidelijke communicatie Vlotte beantwoording van mijn vragen Goede prijzen

Altijd bereikbaar voor goed en snel advies

Zowel per mail als over de telefoon altijd snel en goed advies. En even zo snelle levering.

snelle levering,en goed product

gebruik al jaren dit product,en bevalt prima.

Buitenvaart 211006

7905SX Hoogeveen