Snelle levering g!

Product werd de volgende dag geleverd, goed verpakt.

goed advies en snelle levering

goed advies en snelle levering Super!!

tot nu toe goed

Na een vraag ,heb ik snel en een duidelijk een antwoord gekregen. Hierna producten besteld en deze zijn ook snel geleverd. Heb ze nog niet gebruikt dus kan nog niet beoordelen of ze ook goed zijn.

Goede website en service

Prima en snelle service

Gewoon goed!

Prima shop, gemakkelijk bestellen en snelle levering

Snelle levering goede prijs

Super snel geleverd en scherpe prijs. Helemaal tevreden.

snelle opvolging

Er ging ttt iets fout met de betaling, na een email voor navraag van de betaling, was binnen een half uur alles opgelost, en klaar voor verzending. Top!

prima, goed meegedacht en fijn resultaat

de vloer is echt mooier geworden

Goed product, snelle bezorging. Zeer tevreden!!

Het was eenvoudig om te bestellen en het werd heel snel geleverd.

Zeer goed en snel

Zeer snel geleverd

Goed spul.

Hardsteen olie werkt perfect. De tafel is als nieuw.

Snel en goed

Netjes advies gekregen

Ik ben netjes te woord gestaan en heb goed advies gekregen. Pakketjes was snel geleverd

Goed advies gehad via telefoon waardoor ik het benodigde zo kon bestellen.

Top firma. Gewenste product was in eerste instantie niet in gewenste hoeveelheid leverbaar. Duidelijke communicatie via mail, goede afspraken gemaakt en vervolgens strikt uitgevoerd. Zeer klantgericht. Tevreden klant.

ontevreden over de bezorging

2 liter impregneermiddel besteld op vrijdag (voor het pinksterweekend, dat wel) pas bezorgd op donderdagavond.

vlotte levering van mijn bestelling.

Ik kreeg een vlotte en prima verpakte levering.

doet wat het belooft

Estrikken vloer gereinigd en opnieuw geïmpregneerd en in de was gezet. Advies gevraagd, op maat gekregen en opgevolgd met de aanbevolen producten. Ook de (dode) schimmel die in de estrikken aanwezig was, is bijna in zijn geheel verdwenen. Het product reinigt absoluut diep, de vloer is nog nooit zo schoon geweest. Heel blij mee!

Goede service en aanbiedingen

Interesante aanbieding(en)

Goed advies snelle verzending

Goed advies, snel verzonden

Snelle bezorging en product is zoals beloofd.

snel ontvangen. Prima materiaal

Materiaal snel en in goede orde ontvangen. Prima spul om gaten te verwerken in (beige) travertin. Goed schoonmaken van gaatjes en daarna eenvoudig te verwerken. Resultaat: als nieuw! ;-)

'S ochtends de lijm besteld en volgende dag in huis met duidelijke mails en track en trace Gewoon goed

Buitenvaart 211006

7905SX Hoogeveen