Superservice

Superservice

Helemaal tevreden

Bestelling werd snel en vakkundig uitgevoerd. TOP.

Super service

Ondanks dat er leverproblemen bij de producent waren, is er een oplossing geboden waarmee een belangrijke deadline gehaald kon worden

Goede reiniger

Ik ben net begonnen met het gebruiken en tot nu toe zeer tevreden.

Duidelijke website, supersnelle levering. Zeer goed producten. Ik ben meer dan tevreden.

Goede producten

Als je een product wilt omruilen voor een ander betaal je wel 3 x hoge transportkosten. Een vraag hierover werd afgedaan met hier staat de procedure. Verder ok

Topproduct en goede service

Topproduct en goede service

Goede producten, goede prijs, snelle levering

perfect

goede prijs /kwaliteit en supersnelle levering. goed verpakt, dus geen schade o.i.d. volgende keer bestel ik weer hier.

Snelle levering, goed product

Snelle levering, goed product. Volgende keer bestel ik hier weer.

Producten prima in orde, snel geleverd.

goed degelijk en eerlijke prijzen

goede en degelijke materialen en scherpe prijs en degelijke levering

goede en snelle service

oplossingsgericht

100% ok

Snelle levering en product werkt zoals het moet. Geen reden tot klagen.

Top kwaliteit vloerdoeken.

Geleerd van een medewerkster Zuyderland Ziekenhuis Heerlen. Huishoudelijke dienst.

Heel blij mee, werkt perfect en streeploos. Scheelt de helft dan met gewone spons en zeem

eerst info opgevraagd per telefoon, hierna bestelling geplaatst, en nadat ik een ophaalmoment had afgesproken stonden de gekochte artikelen in een tasje klaar bij de ingang prima zo

Gezien de bezorgkosten ver onder de maat!

Bij de bestelling wordt aangegeven 1 a 2 dagen levertijd. Op zondag besteld dus zal wel dinsdag bezorgd worden. Via track en trace komen de volgende dagen wel diverse mededelingen: pakket is geleverd: wordt gesorteerd: oeps er is iets mis gegaan: pakket kon niet worden afgeleverd (er is al die tijd iemand thuis maar er is niemand geweest om het pakket af te leveren): tot slot het was inmiddels vrijdag : het pakket is afgeleverd. Inderdaad maar niet op mijn adres, ook niet bij het dichtstbijzijnde post agentschap maar een dorp verderop kon ik het ophalen.

goede service

ook een goede kwaliteit

Alles was prima

Snelle service produkt zoals verwacht

top zoals altijd

snelle levering en uitstekende service

Helemaal top

Super service en snel geleverd

Expeditieweg 5

7007 CM Doetinchem