Correcte afhandeling

Bestelling werd correct afgehandeld en snel geleverd

Een beschadigd artikel werd binnen 24 uur vervangen! Zonder ingewikkelde discussies.

Makkelijk en goedkoop

Mijn ervaring met schoon maak spullen is geweldig

In 1 woord geweldig

Prima webwinkel, slechte verzending.

Mijn bestelling van 2 flessen 2L schoonmaakmiddel ging prima. Helaas na ontvangst van post nl zag ik dat de doos nat was. Na openen van de doos lekten de flessen. Ze zaten gelukkig nog In een plastic zak, anders was de doos zo nat geworden dat ze er doorheen waren gezakt. Probleem was dat er geen opvulling in de doos was gedaan om schokken te voorkomen. Doos was te ruim. Zal wel zijn gevallen en daardoor zijn de flessen beschadigd. Wacht nog op een oplossing. Hopelijk voor toekomstige zendingen Gaan ze de producten beter verpakken. Ook omdat het hier om vrij duur schoonmaakmiddel ging. Heb inmiddels een nieuwe fles ter compensatie gekregen. Mocht de andere beschadigde fles ook houden. Of ik moest alles terug sturen en dan kreeg ik 2 nieuwe flessen. Helaas was de nieuwe fles op dezelfde manier verzonden. Kwam nu wel heel aan maar had ook zo weer kapot kunnen zijn. Aangezien het middel vrij duur is €20 per fles, zou je zeggen dat de verzending top moet zijn.

Snel en gemakkelijk

Goede produkten die gemakkelijk en snel te bestellen zijn. Voor herhaling vatbaar!

Artikel snel gevonden, besteld en de volgende dag bezorgd, Dat noem ik snel.

Zoals aangegeven volgende werkdag bezorgd

Goede ervaring; bestellen, betalen en zij leveren zoals aangegeven de volgende dag en keurig verpakt

Uitstekend!

Snel bezorgd door de beste postbezorg bedrijf van Nederland. Wat wil ik nog meer ?

Aanrader

Fijne website en goede after-sales!

correct en snel

snelle en correcte levering prijs-kwaliteit passend

Snelle en perfecte levering!

Zeer tevreden over de snelle en perfecte levering

Compleet,snel,netjes

Behandelt, Bezorgd en verpakt zoals het hoort.

Super goed geadviseerd

Ik zocht een nieuw rubber voor mijn raamwisser, kreeg na wat vragen de link van het product en kon dit direct bestellen.

Tot mijn verbazing heel vlug bezorgd, omdat bij bestellen werd verteld dat deze schoonmaakdoekjes niet op voorraad waren

goed geregeld

goed geregeld en prima prijs/kwaliteit

Super prijs/kwaliteit en snelle levering

Goede service, snelle levering.

gewoon goed!!

gewoon goed!!

Goede duidelijk communicatie die ook nagekomen werd.

Uitstekende kwaliteit, prima service

Kort geleden een vloer trekker besteld. Moest wel een week wachten totdat 'ie klaar stond. Dat was jammer. Kort voor ophalen ook een bezem besteld, maar de combi met de steel bleek niet juist (zelf het verkeerde besteld). Ter plekke probleem snel en kundig opgelost!

Top!!!!! Bestel zeker nog.

Top!!!!! Bestel zeker nog.

Goede en snelle levering

Alleen jammer dat de flessen met vloeistof gelekt hebben onderweg. Vervoerder vroeg meteen of hij de doos mocht openen om te kijken wat er gelekt was in zijn bus.

Makkelijke besteld en snel in huis

Stofzuiger zakken besteld, snel geregeld en ook snel geleverd! Prima prijs, goedkoper vind ik ze niet!

Producten prima, verzending en verpakking matig

De producten en de kwaliteit zijn super. Helaas ging er veel mis met de bezorging (lag eerder aan de vervoerder, maar hierin had schoonmaakdiscount wel meer kunnen bemiddelen). Daarnaast vond ik de staat van de doos waarin het verpakt zat slecht. Deze viel bijna uit elkaar. De doos was ook veel te groot en de rest van de ruimte zat opgevuld met allerlei restplastic. Aan de ene kant is het mooi dat restmateriaal gebruikt wordt, in plaats van materiaal wat speciaal voor opvulling wordt gekocht. Toch krijg ik een beetje het gevoel dat ze op deze manier gemakkelijk van de rommel afkomen en zitten wij opgescheept met een vuilniszak vol met plastic. Een kleinere doos was waarschijnlijk beter geweest. De producten zelf zijn in orde, dat is natuurlijk het belangrijkste. Toch zal ik in het vervolg eerder elders bestellen. Ik had meer verwacht helaas. Mogelijk is mijn ervaring gewoon wat pech en gaat het meestal goed,

Expeditieweg 5

7007 CM Doetinchem