Eenvoud (opnieuw) bestellen & vlotte levering

Simpel, snel en niet te duur. Prima dus

Alles geleverd zoals het hoort 👍

Snelle levering!

Had met spoed een doos vaatwasmiddel nodig. Werd de volgende dag geleverd. Super!

prima service

altijd vriendelijke dame aan de telefoon ruim assortiment tegen redelijke prijzen

Super gewoon besteld andere dag in huis

Super!!

Snelle levering!! Super!

TOP

Makkelijk besteld en....... De VOLGENDE dag in huis. Zoals toegezegd

Goedkoop en snelle levering

Vrijdag half 4 spullen besteld en maandag ochtend al binnen. Was wel 1 can verkeerd geleverd, hoewel dit niet te zien was omdat het verkeerd in een doos zat, maar gelijk nieuwe opgestuurd! Top geregeld.

topontvetter

topontvetter voor de bakkerijvloer

goede service

Goede service Snelle levering Groot assortiment

Zeer klantgericht

Er waren problemen met de levering. Beschadigde verpakking. Goed contact gehad per mail en prima opgelost.

Mailcommunicatie in orde.

Ik had iets besteld wat blijkbaar niet meteen leverbaar was. Na mijn vraag waar deze bleef, kreeg ik een mail wanneer deze geleverd zou worden. Het artikel is keurig op tijd geleverd.

perfect

alles wat ze beloven

Correcte afwikkeling

Goed assortiment en snel geleverd

Ik heb hoezen besteld en deze waren een paar dagen later binnen. Er was van te voren gemeld dat het een paar dagen zou duren, netjes.

Alsnog via werknemer bij ons thuis gebracht. Tevreden over het product.

Ze uiteindelijk alles netjes voor mekaar gemaakt.

Supersnelle levering

Besteld.....daags later in huis. Niets op af te dingen. Super!

Supersnel

Supersnel geleverd. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Het zou nog fijner zijn als je de bestelde artikelen ook bij een depot af kunt halen bv bij Post.nl

correct, direkt afhandelen en leveren zoals het hoort

Tip: verpakking mag envelop/karton voor brievenbus levering voor de kleinere produkten.

Nette en zorgvuldige levering

Keurige snelle levering!

groot assortiment snel geleverd aan een goede prijs

groot assortiment snel geleverd aan een goede prijs. Op de site zou bij een deel artikels een iets betere omschrijving mogen staan zodat er met meer zekerheid het gewenste kan besteld worden.

Snelle levering en bellen op als er vragen zijn

Snel en goed

Top!!!

Snelle service en prima producten tegen een goede prijs!

Juiste product voor een prima prijs. Jammer van de bezorging door PostNL

Expeditieweg 5

7007 CM Doetinchem