Een snelle en goede levering met goede kwaliteit broeken. Prima
i.v.b.m. Corona thuis bezorgt
Zoals het moet zijn!
Alleen jammer dat er kosten voor retour zending bij komen, ga dus niet weer bestellen met het risico dat het artikel tegenvalt en dat je dan toch kosten hebt
Gebruiksvriendelijke website en uitstekende service !
Deze keer via de webshop besteld, ging hartstikke goed. Onze voorkeur gaat echter uit naar persoonlijk contact. Hopelijk kan dit weer snel
Snelle correcte levering
Vlotte reacties op mijn vragen over een winterjas. Behulpzaam en meedenkend. De betreffende jas heb ik snel ontvangen. Kortom; ik ben zeer tevreden over de aankoop en de service van deze kledingzaak.
Mooie trui in mijn maat gezien, besteld maar bleek toch te klein. Retourneren was helaas voor eigen rekening, kosten 7,25€. Aankoopbedrag is wel snel geretourneerd.
Al decennia lang tevreden klant; ook tijdens corona super goede en persoonlijke service!
Snelle en correcte reactie op advies vragen. Bestelling dezelfde dag nog geleverd. Complimenten voor het team
2x de verkeerde maat, Peter stuurde onmiddellijk een ander ondanks dat de verkeerde nog niet eens bij hun binnen was, kwestie van vertrouwen.....
Vanwege het niet kunnen kiezen in de webshop (Corona), telefonisch overlegd. Via FaceTime diverse producten gezien en samen een keuze gemaakt. Een feest toen de producten aankwamen. Nog beter dan ik me had voorgesteld. Spullen waren ook nog eens supersnel verzonden!
Wordt prima geholpen, ben erg tevreden
Omdat ik maar alleen was heeft de verkoper mij goed geholpen. Hij was eerlijk en vertelde wat goed en minder goed stond. Wilde mij niet perse het duurste aan smeren.ha.ha.
Goede winkel vriendelijk personeel
heerlijke winkel ik voelde me thuis super leuk en goed geholpen
Binnen half uur mijn keuze gemaakt; zeer tevreden.
Gepaste hulp
Wie het ook is, ze nemen echt alle tijd en energie om jou met het juiste gevoel naar buiten te laten gaan....dan is prijs geen issue, kwaliteit overwint.
Pakket was zeer snel verstuurd met persoonlijk handgeschreven berichtje er bij. Ik ben ook nog naar de winkel in Zaamslag geweest waar ik zeer vriendelijk en goed werd geholpen.
Goed en betrouwbaar. Erg goed verzorgd en snel geleverd.
Verplicht
Heel vriendelijk en deskundig.
Van Westen mannen in het Zeeuws Vlaamse Zaamslag is de grootste mannenmodewinkel van Zeeland, met een historie van bijna 100 jaar. Een winkel met veel sfeer en beleving, een horeca afdeling op een bijzondere plaats, webshop en winkel volledig geïntegreerd, een Volkswagen T1 bus uit 1962 als blikvanger, veel vintage meubels en technische primeurs die winkelen nog leuker maken. Kortom: allemaal mooie spullen voor mannen. Ontdek dit alles op vanwesten.com.