Ik wordt altijd goed geholpen. Meestal door mn vaste "adviseur" Marco Bakker. Door het ruime assortiment is er altijd genoeg keuze en slaag ik altijd. Ik ga nergens anders heen voor mijn kleding.
Erg goed geholpen.
Super goed geholpen en goed geluisterd naar onze wensen. En daarop de juiste artikelen aangeboden.
We hadden gebeld om een afspraak te maken voor het aankleden van mijn (schoon)vader. Dat was niet nodig. Bij binnenkomst werden we vriendelijk begroet door een jonge verkoopster. Wat mij direct opviel was de bejegening van deze dame. Het was tegen mijn (schoon) ouders van 85 en 83 jaar jij en jouw. Persoonlijk vind ik dat niet kunnen, en dit stoorde mij, gedurende de verkoop. Los daarvan had de verkoopster mijn inziens weinig zicht op de verkoop van kleding voor de oudere man. Het wilde absoluut niet vlotten. Ze deed wel erg haar best, daar willen we niets van zeggen, maar ze had er niet veel kijk op. Uiteindelijk moesten we een break inlassen omdat het voor mijn (schoon) vader te lang duurde. Gelukkig kwam er toen een mannelijke verkoper Marco, die pakte 2 combinaties en dit was direct goed. Ondertussen was de verkoopster met andere klanten aan de gang gegaan, waarop wij weer moesten wachten. Dit duurde echt te lang gezien de leeftijd van de mensen. Bij het afspelden van de broek, zette ze de spelden op een compleet verkeerde plaats. Toen we haar erop attendeerde, zei ze dat t wel goed zat. Ik heb toen gevraagd om Marco er nog eens naar te laten kijken. Die gaf direct aan dat de spelden niet op de goede plek zaten. Dus al met al, de verkoopster heeft nog wat aandachtspuntjes nodig. Maar laat haar vooral beginnen met aanspreekvormen.
Voelde me meteen op m'n gemak en goede suggesties
Deskundigheid, service en assortiment: dat krijg je bij Van Westen en daar wil ik wel wat kilometers voor rijden.
Wij komen al vele jaren in de zaak,altijd goed geholpen,personeel altijd heel vriendelijk.
Prachtige winkel, groot assortiment en zeer kundig en prettig adviserend personeel.
Ik werd meteen geholpen door een heel vriendelijke medewerkster, die goed luisterde naar mijn wensen en deskundig advies gaf.
Kleding uitgezocht voor de bruiloft van onze dochter. Prima geholpen, veel keuze, zelfs gratis vermaken! In een woord Top!!
Ruime keus in verschillende genres - prettige geholpen met goede suggesties - gastvrij zonder tijdsdruk
Het was voor ons de eerste keer , dat wij bij U zijn komen winkelen ,dank zij een cadeaubon. We zijn op een prettige manier geholpen door Kylian de Munter. En er werd nog een drankje aangeboden. Nu is mij nog duidelijker geworden en overgekomen wat een gratis consumptie betekend. Zelf ben ik 30 jaar werkzaam geweest bij Morres Meubel in de verkoop en heb ook zo vele klanten een drankje aangeboden. Nu spreekt mij dit nog meer aan , CHAPEAUX ! Met vriendelijke groeten, Fonny en Ivonne Vermandel
Op zaterdagmiddag binnengelopen voor een nieuw kostuum. Binnen het uur inclusief een lekker bakje koffie weer buiten met een mooie nieuwe outfit. Goed geholpen!
Carolien en Marco zijn supergoede verkopers weten wat hun vak inhoud en je wordt op je wenken bediend. Top
Leuke ontvangst,goed geholpen.
?
Goed geholpen.
Ik kom er graag, wantij slaag daar altijd
Kleding bij u kopen is een feestje me Marco weet wat er hangt en wat ik bedoel hij zoekt leuke leuke combinaties bij elkaar. En moet je even wachten, dan is de goed uitgeruste koffiehoek.
Fijn en professioneel geholpen. Eerst ontvangen met een kopje koffie, dan passen en fijn geholpen, en nadien nog koffie aangeboden. Niets dan lof!
Ik kom het liefst door de week is het minder druk en makkelijker parkeren. Fijne atmosfeer en goede en geduldige verkoop adviseurs kortom een winkel waar ik me thuis voel ook de zaakvoerders zijn altijd vriendelijk en correct.
Eenvoudig te bestellen en geweldig snelle levering!
Vriendelijke mensen goede koffie kwaliteitskleding en niet te vergeten verse taart!!
Prima geholpen zeer tevreden
He Gezellig, lekker op het gemak
Plein 43779
4543 BH Zaamslag
Van Westen mannen is één van de grootste modewinkels van Zeeland, met een historie van 100 jaar en sinds 17 november 2023 zelfs met de titel Hofleverancier. Het is een echt Zeeuws familiebedrijf, een winkel met veel sfeer en beleving, een horeca afdeling op een bijzondere plaats, webshop en winkel volledig geïntegreerd, een Volkswagen T1 bus uit 1962 als blikvanger, veel vintage meubels en technische primeurs die winkelen nog leuker maken. Kortom: allemaal mooie spullen voor mannen. Ontdek dit alles op vanwesten.com.