NVT
Deskundig en vriendelijk geholpen. Kleren van goede kwaliteit met een leuke korting van tijd tot tijd, en een bak koffie erbij.
Het is prettig shoppen vriendelijk personeel en een bakje koffie ☕️ of iets anders staat altijd voor je klaar.
Perfect geholpen, niets was teveel.
Vriendelijke medewerkers die je graag helpen en een goed advies ! Daarna altijd koffie , nagenieten van je aankoop !
mijn trouwpak destijds gekocht en precies hoe ik het wilde hebben, daarbij zeer goed geholpen door het vakkundig personeel
Het is fijn om in de winkel rond te lopen en van de mode te genieten. De mode is altijd "up to date" en ik kan er eigenlijk altijd slagen. De bediening is super en personeel is erg kundig. De service is ook super, er moet bij mijn kleding altijd iets worden aangepast wat altijd vakkundig is uitgevoerd. Kortom je kunt merken dat er 100 jaar ervaring rondloopt is deze winkel!
Prima geholpen
gezellige sfeer,tijd voor de klant.
Een broek besteld in de sale. Helaas zaten er vlekjes in. Na telefonisch contact en via de mail tot een oplossing gekomen! Toch fijn dat je echt contact hebt en niet via een chatbot!!
Kwamen binnen, vertel wat je zoekt en je wordt aangekleed. Wat wil een mens nog meer?
Altijd tevreden geholpen
Als klant wordt je altijd goed geholpen
Heel persoonlijk en tot volle tevredenheid geholpen
Verkoper gaf veel keuze mogelijkheden en toonde geduld en inlevings vermogen.
Klant vriendelijk en goed geholpen en natuurlijk geslaagd voor mijn trouwpak
Heel snel, deskundig en vriendelijk geholpen.
Als ik in deze winkel kom voel ik me thuis. We worden altijd goed geholpen. We slagen ook altijd, ook dit keer weer mooie kleding kunnen kopen. Na afloop een kopje koffie met een lekkere koek. Het is een totaal concept waarbij je op een fijne manier je kleding kunt vinden. Ik voel me er echt thuis.
In deze winkel staat de wens van de bovenaan Heb onlangs een zeer goede ervaring opgedaan met de aankoop van een pak Kan deze winkel bij iedereen aanraden
Goede service, kwaliteit, vriendelijk, overzichtelijk.
Zijn al jaren klant en nog altijd tevreden over service.
Verzending ging snel Scherpe prijs en mooie producten Helaas viel het item niet goed Goede en snelle retour
In de mooie zaak werken vriendelijke en deskundige mensen. Er is een uitgebreide keuze in kwaliteitskleding. De service is erg goed, Het personeel denkt mee. Als er iets niet goed is wordt het keurig opgelost.
Zo zouden veel winkels moeten zijn.
Er hangt een prettige vibe.
Plein 43779
4543 BH Zaamslag
Van Westen mannen is één van de grootste modewinkels van Zeeland, met een historie van 100 jaar en sinds 17 november 2023 zelfs met de titel Hofleverancier. Het is een echt Zeeuws familiebedrijf, een winkel met veel sfeer en beleving, een horeca afdeling op een bijzondere plaats, webshop en winkel volledig geïntegreerd, een Volkswagen T1 bus uit 1962 als blikvanger, veel vintage meubels en technische primeurs die winkelen nog leuker maken. Kortom: allemaal mooie spullen voor mannen. Ontdek dit alles op vanwesten.com.