Ik vond het jammer dat terwijl mijn man heel lang in het pashokje stond te wachten, en ik aan de balie met een vraag over een broekmaat er verschillende klanten die op dat moment nog binnen kwamen toch eerder werden geholpen. (Waarschijnlijk waren het mensen van het dorp)Wat ik dan wel weer positief vond is dat de jongeman die ons geholpen heeft, mijn man heel goed advies heeft gegeven. Sorry ik moest het toch even kwijt, en aangezien er klanten in de zaak stonden doe ik het liever op deze manier.
Anita, heel goed dat je het meldt. Het helpt ons om scherp te blijven en oog te hebben voor wat er in de winkel gebeurt.
Goed geholpen. Ander merk blouse dan gewoonlijk. Op advies van verkoopster!
Goed bereikbaar
Keuze was snel gemaakt.
Goed geholpen en alle benodigde maten waren in voorraad
Goed, vriendelijk, attent personeel en zij weten goed wat er in de winkel aanwezig is.
Deskundig en vriendelijk personeel. Zowel in winkel als webshop hele fijne service.
Goed geholpen zoals altijd
zeer goede ervaring en dit voor vele jaren,Top
Veel keus en zeer fijn geholpen door Caroline
Ik was op zoek naar een overhemd en werd bekwaam en kundig geholpen
Een mooie ruime winkel met goede service
Goede, degelijke klantbenadering. Snel en vriendelijk geholpen. Goed advies gekregen. Ik ben een zeer tevreden klant.
Netjes ingericht en heel overzichtelijk !!! En we werden ook nog verrast met een heerlijk bakje Koffie !!!
Mooie winkel, fijne begeleiding bij het uitzoeken van passende kleding.
Ik heb alleen een iets andere broek gekregen dan ik dacht, maar paste prima
Mooie winkel met een zeer uitgebreid assortiment. Dankzij de deskundigheid van de zaakvoerders en hun medewerkers vind ik hier altijd mijn gading.
Was niet direct voor nieuw seizoen gekomen maar het was vrij kalm zodat ik eens rustig kon rondzien en wat uitkiezen
De collectie, advies en service altijd correct en plezierig
Ik krijg altijd een goed advies op een ontspannen manier… De winkel onderscheidt zich hierdoor. Het is een zaak die echt aan te raden is!
Nog niet zo heel.lang klant, maar goed advies, geduld en fijne benadering
Je wordt altijd goed en professioneel geholpen.
Je wordt altijd snel en goed geholpen. En ik vind het leuk dat je altijd met iets anders naar buiten gaat, dan je in 1e instantie had gedacht.
Snelle verzending, prima in orde
Plein 43779
4543 BH Zaamslag
Van Westen mannen is één van de grootste modewinkels van Zeeland, met een historie van 100 jaar en sinds 17 november 2023 zelfs met de titel Hofleverancier. Het is een echt Zeeuws familiebedrijf, een winkel met veel sfeer en beleving, een horeca afdeling op een bijzondere plaats, webshop en winkel volledig geïntegreerd, een Volkswagen T1 bus uit 1962 als blikvanger, veel vintage meubels en technische primeurs die winkelen nog leuker maken. Kortom: allemaal mooie spullen voor mannen. Ontdek dit alles op vanwesten.com.