Snelle verzending, prima in orde
Zeer snelle levering en goede prijs.
Zoals altijd professioneel en persoonlijk
Goede spullen, snelle levering en mooi verpakt, alles om gewoon nog eens te kopen. Tot ziens!
Was even niet geweest en kwam binnen en voelde weer vertrouwd.
Mooie winkel met kwaliteitskleding en perfect geholpen door vriendelijk en behulpzaam personeel.
Ik was eigenlijk niet van plan een pak te kopen maar te huren maar dat waren alleen smokings en dat was niet de bedoeling. Toch even rondgeneusd en kreeg een spontaan advies om 2 pakken te proberen. Tot mijn verbazing zaten allebei de pakken perfect en de prijs/kwaliteit was prima. Leuke blouse erbij gevonden en was zodoende dik tevreden. Ook een mooie service dat kleine aanpassingen in prijs zitten alsmede de service om evt. kleine schades te herstellen.
Prachtige winkel. Vriendelijk professioneel personeel. Laagdrempelig. Altijd leuk om te komen
Direct geholpen, hoewel medewerkster met andere klanten bezig was.
Goede winkel
vriendelijk en goed geholpen
Even wat aanvulling in de kledingkast gekocht en een frisse look op mijn werk verzorgd met nieuwe kleding.
Altijd correct geholpen en uitstekende service.
Spijkerbroek van elastische katoen had enkele dunne plekken , werd kosteloos vervangen
Heerlijk om altijd goed geholpen te worden. Mooie kleding, voor elke gelegenheid.
Goed advies gehad inzake aanschaf broeken en poloshirts.
Altijd deskundig en klantgericht met een super service.
Na mijn verhuis uit België naar Zeeuws-Vlaanderen al meteen naar deze zaak gestapt voor nieuwe kleren. Alles beviel me daar. Van mooie kwalitatieve kledij tot het mooie interieur. En van attente verkopers tot een drankje in de bar na het aankopen. Veel ruimte, genoeg en ruime pashokjes. Een aanrader om als man daar je kleren te kopen! Ook voor de grote maten. (en schoenen van Van Bommel hebben ze ook....)
In een andere winkel zag ik een PME overhemd dat €120,00 koste. In die winkel zocht ik op internet en vind exact hetzelfde overhemd voor € 60,00. Binnen twee dagen was het zonder bezorgkosten bij mij thuis. Prima service! Van Westen staat inmiddels op mijn lijstje van Favorieten.
Ik werd goed geadviseerd en niet aan mijn lot overgelaten. Dat was prettig
Met een vlotte inschatting, een helpende hand tot een prima resultaat
Ruime keus, goede uitverkoop
De vriendelijke en vakkundige hulp.
Bestelde online een broek voor een mooie prijs. Deze werd snel en keurig verpakt afgeleverd. Ik merk aan de perfecte levering, de persoonlijke noot en de website dat dit een bedrijf is waar ze met liefde voor het vak werken en dat je dus eigenlijk de winkel moet bezoeken. Ik zal dat zeker doen als ik in de buurt ben.
Plein 43779
4543 BH Zaamslag
Van Westen mannen is één van de grootste modewinkels van Zeeland, met een historie van 100 jaar en sinds 17 november 2023 zelfs met de titel Hofleverancier. Het is een echt Zeeuws familiebedrijf, een winkel met veel sfeer en beleving, een horeca afdeling op een bijzondere plaats, webshop en winkel volledig geïntegreerd, een Volkswagen T1 bus uit 1962 als blikvanger, veel vintage meubels en technische primeurs die winkelen nog leuker maken. Kortom: allemaal mooie spullen voor mannen. Ontdek dit alles op vanwesten.com.