Voor mij steeds fijn vrijblijvend door de winkel te struinen... Indien nodig is er steeds de juiste hulp!
Vriendelijk en goeie service en modieus
Ongedwongen sfeer waarbij iedereen even vriendelijk is. Hier is de klant echt “koning”
Personeel is top
Een fijne winkel om te komen en personeel weet wat de wensen van de klanten zijn. Luisteren goed naar wat de mensen zoeken.
Personeel kundig, behulpzaam en zeer vriendelijk
Zeer goed mooie winkel goede hulp. Ik kom er graag.!! Mooie spullen!!
Geen 10, omdat er altijd nog iets blijven om na te streven.
Werd prima geholpen.
Ik slaag altijd, ga nooit met lege handen naar huis. Veel keus, goede merken en zeer bij de tijd. Vriendelijk en behulpzaam personeel, geven goede adviezen. Fijne winkel om naar toe te gaan. Ben al vele jaren klant.
Leuke winkel, veel keuze en de medewerkers waren erg behulpzaam.
Vriendelijk en behulpzaam personeel bij de keuze te maken, van de door mij gewenste kleding
Altijd leuk om in de prachtige winkel rond te neuzen.
Deskundig en vriendelijk geholpen. Veel keuze
Er is altijd op elk gebied voldoende keus. En vriendelijk personeel.
Deskundig advies
Deze zaak heeft een geweldig assortiment met deskundig en vriendelijk personeel
De mannenwinkel van Zeeuws Vlaanderen
Ik ben prima geholpen door Marco met de keuze van mijn aangekochte kleding.
Al jaren lang mijn kledingadviseur
zeer kundig personeel vinden altijd een oplossing
Mijn ervaring is dat ik al jaren met veel plezier de winkel bezoek alwaar ik na volle tevredenheid geholpen wordt. Mocht ik zelf niet in staat zijn om naar de winkel te gaan, ze zelfs leveren aan de deur. Kortom gewoon TOP
Goede winkel met vriendelijk personeel.
Prettige fijne winkel, veel keus, prima personeel
We zijn vriendelijk en vakkundig geholpen,je kon merken dat de verkoopmedewerker veel ervaring heeft. Veel keus en een mooi assortiment.
Plein 43779
4543 BH Zaamslag
Van Westen mannen is één van de grootste modewinkels van Zeeland, met een historie van 100 jaar en sinds 17 november 2023 zelfs met de titel Hofleverancier. Het is een echt Zeeuws familiebedrijf, een winkel met veel sfeer en beleving, een horeca afdeling op een bijzondere plaats, webshop en winkel volledig geïntegreerd, een Volkswagen T1 bus uit 1962 als blikvanger, veel vintage meubels en technische primeurs die winkelen nog leuker maken. Kortom: allemaal mooie spullen voor mannen. Ontdek dit alles op vanwesten.com.