Ik ging om een nieuw kostuum te kopen. Ik werd vriendelijk ontvangen en deskundig geholpen. Nadien een lekkere bak koffie. En een mooi kostuum van goede kwaliteit. Fijne ervaring!

Correcte informatie

Prima geholpen

• Correcte levering (webshop)

We komen al jaren bij van Westen voor kleding

We hebben hier goede ervaring mee. We worden altijd goed ontvangen en krijgen voldoende aandacht betreffende het uitzoeken en passen van kleding.

Zeer te vrede

Vriendelijk begroet. Ruimte krijgen om zelf rond te kijken. Vriendelijk geholpen.

• Correcte levering (webshop) N.v.t.

De enige plek waar winkelen leuk (en lekker) is !

Perfect winkelen: klaar in minder dan 1 uur en alles wat ik die namiddag heb gepast (hemden, schoenen, broek en broeksriem) zat als gegoten en heb ik ook gekocht !

Prettige winkel

Mooie kleding en vriendelijk personeel

• Correcte levering (webshop) N.v.t.

Ruime prettige omgeving met aardige mensen.

Goed geholpen aan kleding uit een mooi assortiment. Na afloop een stukje taart!

de klant centraal

van de voordeur tot en met de uitgang een professionele ambiance

• Mooie winkel?
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.
  • Service N.v.t.

Top kleding en bediening

Keurig geholpen en deskundigheid van medewerkers.

Mijn ervaring is ‘zeer goed’

De van Westen medewerker was zeer vriendelijk en kon de juiste kledingstukken meteen aanreiken en ook de maten hiervan waren direct goed. Het winkelen ging dus supersnel. Klein puntje ter verbetering is dat we geen koffie aangeboden hebben gekregen. Misschien door de snelheid van alle handelingen. Tot binnenkort.

• Correcte levering (webshop)

Uiterst deskundig en vriendelijk geholpen bij de aankoop van mijn kleding

Het personeel is als een vertouwde en bekwame gids die me heel prettig leidt naar de juiste aankopen

Gewoon goed

• Correcte levering (webshop) N.v.t.

Prima winkel zowel fysiek als online

Goede begeleiding bij aankopen en prima afterservice als nodig. Faire prijzen en mooie acties. Goed verzorgde en zeer professionele communicatie via diverse media. Prima en efficiente webshop. Snelle en netjes verzorgde pakketaflevering.

• Correcte levering (webshop)

Niets was teveel, niets kunnen vinden ligt echt aan jezelf!

Niets was teveel, niets kunnen vinden ligt echt aan jezelf!

• Correcte levering (webshop)

Goede sfeer, mooie spullen veel keus

• Correcte levering (webshop)

Goede service, veel keuze, heel vriendelijk, gastvrij

Vriendelijk, gastvrij met zelfs een bakje koffie! Heel veel keuze!

Perfecte service.

Snelle en tijdige levering volgens afspraak. Duidelijke internet site.

Gezellig en geslaagd

Goede service en hulp. Alles werd ingepakt als cadeau.

Zo hoort winkelen te gaan.

Bij binnenkomst werd ik welkom geheten en werd mij gevraagd hoe zij mij van dienst kon zijn. Nadat ik had verteld dat ik een spijkerbroek zocht werd er direct moeite gedaan om te achterhalen wat voor een spijkerbroek ik graag zou willen. Zij vermoedde dat ik een slim fit wilde en toetste dit aan mij. Toen ze mij de juiste maat liet passen, heb ik hem ook direct aangeschaft. Dit alles ging met een vriendelijkheid die mijns inziens in elke winkel vanzelfsprekend zou moeten zijn.

Zo hoort winkelen te gaan.

Ik kom binnen en mij werd direct gevraagd of ze mijn van dienst kon zijn. Nadat ik had verteld dat ik een spijkerbroek zocht werd er direct moeite gedaan om te achterhalen wat voor een spijkerbroek ik graag zou willen. Zij vermoedde dat ik een slim fit wilde en toetste dit aan mij. Toen ze mij de juiste maat liet passen, heb ik hem ook direct aangeschaft. Dit alles ging met een vriendelijkheid die mijns inziens in elke winkel vanzelfsprekend moet zijn.

• Correcte levering (webshop) N.v.t.

Een winkel die je een super goed gevoel geeft bij het komen en gaan.

Je wordt niks opgedrongen , goed personeel, leuk in de omgang. En prima service. Wordt ik blij van.

Plein 43779

4543 BH Zaamslag

Over van Westen mannen

Van Westen mannen is één van de grootste modewinkels van Zeeland, met een historie van 100 jaar en sinds 17 november 2023 zelfs met de titel Hofleverancier. Het is een echt Zeeuws familiebedrijf, een winkel met veel sfeer en beleving, een horeca afdeling op een bijzondere plaats, webshop en winkel volledig geïntegreerd, een Volkswagen T1 bus uit 1962 als blikvanger, veel vintage meubels en technische primeurs die winkelen nog leuker maken. Kortom: allemaal mooie spullen voor mannen. Ontdek dit alles op vanwesten.com.