Vriendelijk geholpen door mensen met vakkennis. Toppie.
Onze ervaring was zo goed dat we zeker vaker terugkomen
Geweldig bedrijf, we komen hier heel graag omdat we goed geholpen worden. Er is veel keus en we krijgen altijd vakkundig advies. Na afloop nog even gezellig een kopje koffie drinken met iets lekkers. Gewoon een feestje om hier kleren te kopen. Ook online kopen gaat prima!
Ik geloof in het geheel 3/4 uur binnen geweest waarvan 1/2 uur praten over van alles en buiten komen met 2 complete outfits. Top geholpen door Peter en Marco!
Zoals altijd uitstekend geholpen in de winkel. mooie producten en heel veel keuze.
Goede kwaliteit en snelle levering.
Zoals altijd TOP!
Goed geholpen ,veel keuze.
Niets ontvangen tot op heden. Zending bij DHL zoekgeraakt zegt men. Ik hoor nog wat er verder gebeurt. Maar voorlopig geen shirt en ook geen geld terug of aanbod nieuwe verzending. Ik moet maar afwachten.
Willem, inderdaad erg lastig dat de zending bij DHL was kwijtgeraakt, zowel voor jou als voor ons erg storend. Gelukkig is het pakket terecht en is het 8 dagen na verzending hier uit de winkel bij jou thuis geleverd. Excuses voor deze vertraging.
Gezocht op Google en site gauw gevonden en keurig alles geregeld
Fijne sfeer en mooie artikelen gekocht met zorgvuldige hulp van medewerker.
Nette en vlotte bediening en hulp…
Ben zeer vakkundig geholpen met het uitzoeken van een trouwpak. Maken tijd voor je vrij en helpen zorgvuldig een pak met allen wensen te verzorgen
Weer heel goed geslaagd met mooie kleding , en prima geholpen door het personeel klant vriendelijk behulpzaam
Enorm goed geholpen. Een plek waar je ongedwongen mooie kleding kan kopen. Kleding maakt de man!
Zeer mooie winkel die smaakvol is ingericht met een prima overzicht van alle artikelen. Er is een fijne sfeer gecreëerd die aangeeft om meer bezoeken aan de winkel te brengen. En na het bezoek is het er gezellig om een heerlijk kopje koffie te drinken.
Hartstikke goed geholpen en zeer vriendelijk personeel !!
Met goed gedoseerde service kun je met plezier en op je gemak keuze bepalen uit een rijke sortering mannenmode!
Vriendelijk personeel en top service!
Prima kwaliteit prijsverhouding.
Het aanschaffen van een pak en het huren van een smoking zijn voor mij om diverse redenen geen favoriete en alledaagse bezigheden om het zomaar eens te zeggen. De zeer vakkundige verkoper zag blijkbaar meteen welke maten ik had: de eerste smoking waarmee hij aan kwam was gelijk "raak"! Aansluitend verliep ook de advisering voor een nieuw pak plus accessoires heel prettig en kwam de keuze vlot tot stand. De afsluiting met een kop goede koffie en stuk eigengemaakte taart maakte deze topervaring compleet!
Eindelijk een winkel gevonden die wat keuze biedt. Prettig geholpen, en als bonus krijg je als vaste klant ook nog wat voordeeltjes.
Goed advies prima geholpen door Carolien
Snelle en goede service
Plein 43779
4543 BH Zaamslag
Van Westen mannen is één van de grootste modewinkels van Zeeland, met een historie van 100 jaar en sinds 17 november 2023 zelfs met de titel Hofleverancier. Het is een echt Zeeuws familiebedrijf, een winkel met veel sfeer en beleving, een horeca afdeling op een bijzondere plaats, webshop en winkel volledig geïntegreerd, een Volkswagen T1 bus uit 1962 als blikvanger, veel vintage meubels en technische primeurs die winkelen nog leuker maken. Kortom: allemaal mooie spullen voor mannen. Ontdek dit alles op vanwesten.com.