Gewoon een winkel waar ik alle artikelen kan zien en passen. Ik slaag altijd binnen een kwartier
Ik werd goed ontvangen werd direct geholpen en goed geholpen bij het passen dat was nodig ook. Ik had een geluk dat niet te druk was
Hartelijke begroeting, persoonlijk advies bij een ruim aanbod trendy kleding. Kopje koffie na de aankoop in de koffiebar. Wat wil je nog meer?
We zijn geweldig goed geholpen en zeer deskundig.
We werden goed geholpen. Konden ook zelf door de winkel lopen en kleding combineren. Op vragen werd correct en snel antwoord gegeven.
altijd goede maten word netjes geholpen.
Mooi winkel, ruime keuze. Fijn geholpen
Ik kom er graag, wordt altijd keurig geadviseerd en sluiten altijd af met een kopje koffie met iets lekkers!
Geweldig geholpen , ook heel gastvrij en lekkere koffie. We komen altijd graag in de winkel.
Top-zoals het hoort.
Mariette heeft toch iets gevonden wat ik niet in de winkel zag. Ze voelt precies aan wat je zoekt.
zeer goed geholpen door Carolien de Keizer. goed advies en mooie combinaties en kleuren bij elkaar. top
Mooie winkel! Vriendelijk personeel wat je (ook) met rust laat om op je gemak zelf rond te lopen.
Een mooie zaak Werden erg aardig en goed geholpen
Goed geholpen. Veel kennig van zaken en een goed advies.
Als ik bij van Westen kom, voel ik me meteen op mijn gemak. De verkoopsters/verkopers zijn erg klantvriendelijk, geven goed advies en zorgen ervoor dat je tevreden en met mooie, passende kleding de winkel verlaat.
Perfect geholpen
Altijd prettig en gezellig om even binnen te stappen, rond te neuzen, advies te krijgen en eventueel wat aan te schaffen uit de grote en mooie collectie.
Goede service en mooie kwaliteit kleding voor alle leeftijden
Je wordt goed geholpen, alles kan en er is niets te veel voor het personeel. Super!
De bestelling is netjes aangekomen, en op tijd! 1 opmerking, de verpakking vond ik wat tegenvallen. Qua bescherming van het item. Verder helemaal tevreden.
Winkel binnen gekomen en werd binnen een minuut al gelijk geholpen. Heb gekocht wat ik nodig had en toch ook weer iets meer. Jonge dame heeft me geholpen en werd door een zeer vakkundig collega geholpen hoe het aan te pakken om iets op te meten. Ik heb het zeer prettig ervaren. Klant staat zeer centraal in jullie zaak.
Ik kom graag in Zeeland, maar ben nog nooit in Zaamslag geweest. Van Westen gevestigd in Zaamslag heeft een prima webshop. Mooie producten, fijne prijs en snelle levering.
leuk om weer eens terug te zijn in jullie winkel op 't durp
mooie en zeer vakkundig en behulpzaam
Plein 43779
4543 BH Zaamslag
Van Westen mannen is één van de grootste modewinkels van Zeeland, met een historie van 100 jaar en sinds 17 november 2023 zelfs met de titel Hofleverancier. Het is een echt Zeeuws familiebedrijf, een winkel met veel sfeer en beleving, een horeca afdeling op een bijzondere plaats, webshop en winkel volledig geïntegreerd, een Volkswagen T1 bus uit 1962 als blikvanger, veel vintage meubels en technische primeurs die winkelen nog leuker maken. Kortom: allemaal mooie spullen voor mannen. Ontdek dit alles op vanwesten.com.