Ze hebben een mooie collectie van verschillende merken. Je wordt altijd goed geadviseerd om de passende kleding te vinden. Een paar keer per jaar ontvang je een kortingsbon en ze hebben leuke acties. Mooi ingerichte winkel en er staat altijd een kopje koffie klaar.
Snelle en prettige samenwerking.
Heel goede ontvangst en bediening door Carolien , super !!!!!!
Zeer vriendelijke dame en correcte bediening !
Altijd vriendelijk en behulpzaam en goede kwaliteit
Dit was mijn eerste keer dat ik hier serieus aankopen kwam doen. Ik was even overweldigd door het grote aanbod, maar dat zal zeker wel wennen. De service was uitstekend, maar dat had ik eigenlijk wel verwacht want dat komt overeen met de grote naamsbekendheid die jullie al hebben.
We komen hier graag, ontvangst prima, wordt vakkundig geholpen en de koffie is ook voortreffelijk.o
Ze kennen hun klanten, nemen de tijd, geven een eerlijk advies en weten ze wat de klant nodig heeft. Alles van het begin tot het eind een plezier om hier te komen. De vervolg service is ook uitstekend. Wat je daar koopt en kapot gaat bijvoorbeeld een rits wordt gratis gerepareerd.
Een warm bad. Je krijgt persoonlijke aandacht en advies
Ruime keuze
Met mijn 'moeilijke' maat word ik altijd vakkundig geholpen. Kleine aanpassingen van de kleding horen bij de service. De winkel zelf is ook een genot voor de zintuigen...
Persoonlijke benadering en kledingadvies gericht op wie je bent gelet op moment dat je het draagt.
Goede uitleg en bediening.
Gisteren dinsdag 6 oktober in de winkel geweest voor de aankoop van broeken en trui. Keurig netjes en vlot geholpen ondanks de drukte in de zaak. Ook via de webshop besteld hier ook niets dan lof voor de vlotte levering.
Laatst 2 stelletjes gekocht. Er wordt meegedacht, van alles uit de kast gehaald. Niet opdringerig. Gewoon prima
goed service
Vlotte service
Vriendelijk, goed advies en goede service
N.v.t
Vakkundig geholpen door Carolien, heel attent en vriendelijk. Ruime keuze, mooie winkel en lekkere koffie!
Prettige sfeer, veel keus.
Fijn dat alles passend gemaakt wordt.
Ik maakte gebruik van de “broekenactie” en ben daarbij prima geholpen. Eerlijk advies over wat vlotter oogt en fantastische begeleiding bij het kopen van bijbehorende accessoires.
Je wordt prima geholpen in een fijne winkel met volop keuzes
Plein 43779
4543 BH Zaamslag
Van Westen mannen is één van de grootste modewinkels van Zeeland, met een historie van 100 jaar en sinds 17 november 2023 zelfs met de titel Hofleverancier. Het is een echt Zeeuws familiebedrijf, een winkel met veel sfeer en beleving, een horeca afdeling op een bijzondere plaats, webshop en winkel volledig geïntegreerd, een Volkswagen T1 bus uit 1962 als blikvanger, veel vintage meubels en technische primeurs die winkelen nog leuker maken. Kortom: allemaal mooie spullen voor mannen. Ontdek dit alles op vanwesten.com.