Hebben leuke merken en de medewerkers helpen kundig en oprecht. Ook extra services zoals kleding aanpassen.
Mooie en leuke kleding. En altijd goed advies en sevice.
Binnen een half met een mooi stijlvol pak, compleet met das naar buiten. Helemaal naar wens.
Beste kleding zaak in omstreken
staan altijd klaar om je te helpen met keuze en goede raad
Altijd prettig winkelen. Fijn behulpzaam personeel
niets is teveel wanneer men kleding past
Zeer goede service door geweldige mensen
Goed geholpen door Marco
Super winkel! Altijd bereid om te helpen en raad te geven , vooral de broers zijn experts in de mode en in combineren. Dat is de reden dat ik steeds terug ga en ook de vriendelijkheid waarmee je geholpen wordt
Onze ervaring bij van Westen mannen is altijd zeer positief. Er is een heel ruim aanbod van kleding en ook vakkundig staat het personeel zijn/haar mannetje.
Zeer professionele en vriendelijke service.
mensen die direct zien wat je wil, zien direct DE maat. Supervriendelijk inclusief lekker bakkie koffie(of iets anders)
In deze mooie winkel wordt ik altijd uitstekend geholpen en binnen een half uur heb ik nieuwe kleding.
Weer prima geholpen EN een lekker kopje koffie
Perfect geholpen zoals altijd
Bij van Westen krijgt elke klant de aandacht die een klant zich mag wensen. Top winkel!
Prima winkel, wordt op alle punten zeer goed geholpen.
Van westen stuurt altijd een gedrukte herinnering om langs te komen en dat is fijn. Dat helpt om ook echt langs te gaan. We kregen wederom goed advies en leuke zomerkleding gekocht! Helemaal goed!
ik kom al 26 jaar in hun winkel en koop al mijn kleren bij hun. Zij kennen mij en weten wat ik graag heb, maar durven ook met een leuk of gewaagd advies te komen. Kortom vaklui, zoals je die weinig nog tegenkomt.
Totaal plaatje van kennis kunde en klantvriendelijkheid
Kom er al jaren en iedere keer toch weer iets nieuws
Personeel behulpzaam,denkt mee met de klant.
Wij zijn al jaren klant bij Van Westen en hebben ernog steeds een heel positief gevoel over.
Hier is de klant nog koning, mooie en goede modemerken, deskundige en persoonlijke begeleiding door vakmensen. "De overkant" moet echt hierheen komen voor zo'n mooie en goede winkel.
Plein 43779
4543 BH Zaamslag
Van Westen mannen is één van de grootste modewinkels van Zeeland, met een historie van 100 jaar en sinds 17 november 2023 zelfs met de titel Hofleverancier. Het is een echt Zeeuws familiebedrijf, een winkel met veel sfeer en beleving, een horeca afdeling op een bijzondere plaats, webshop en winkel volledig geïntegreerd, een Volkswagen T1 bus uit 1962 als blikvanger, veel vintage meubels en technische primeurs die winkelen nog leuker maken. Kortom: allemaal mooie spullen voor mannen. Ontdek dit alles op vanwesten.com.