Het is altijd een beleving om naar jullie winkel te komen. Ik weet vooraf dat ik vind wat ik wil hebben. Ik hoef niet naar een andere winkel. Soms naar jullie winkel in Terneuzen.
Ik voel mij welkom en deskundig geholpen ook al ben ik zo stil aan een hoog bejaarde heer van 77 jaar
Bij van Westen voel je je echt klant !! Iedereen wordt vriendelijk te woord gestaan en de medewerkers geven goed advies, zonder iets op te dringen. De winkel is erg smaakvol ingericht en straalt een rustige sfeer uit. Na afloop kun je gebruik maken van het aanbod om nog iets te drinken in het gezellige "mode-café" met heerlijke koffie en zelfgemaakte taart maar ook een biertje, glas wijn of fris hoort tot de mogelijkheden. Kortom: erg tevreden over deze modezaak voor mannen !
uitgebreid assortiment, voor ieder wat wils. Vriendelijk, behulpzaam en ook in deze Corona tijd, flexibel. Kortom, Prima.
we zijn elke keer bij een bezoek geholpen door medewerker Marco , en zijn daar zeer tevreden over helpt goed luisterd goed en denkt mee waar nodig, top verkoper .
uitgebreide collectie, zeer klantvriendelijk en zeer vakkundig personeel waarbij de klant centraal staat
Al meer dan 50 jaar wordt ik gekleed door van Westen, Zaamslag en steeds tot mijn volle tevredenheid.
Wij zijn snel en doeltreffend geholpen.
Prettig, correct en goed advies
wij komen al vele jaren in deze winkel en worden altijd op een vriendelijke en deskundige wijze geholpen, super
Veel te bieden met goed advies,concurrerende prijzen en prima personeel.
Goede duidelijke bediening . Lekkere van goede kwaliteit koffie.
Zeer grote keuze, overzichtelijk gepresenteerd en supervriendelijke mensen, een aanrader!
Ervaren verkopers/sters Veel keuze in alle maten Goede service aanpassen van de kleding gratis
We kwamen binnen en werden vriendelijk ontvangen. We deelden mee dat we een broek voor mijn man wilden kopen. Dat ging erg snel. Hartelijk dank!
Niets toe te voegen
De 1,5 meter zal nog wel eens lastig worden. Jullie moeten kleding klaar leggen op een tafel en de klant haalt ze daar op. Er wordt al snel broeken aangegeven enzo. Jullie ontmoeten veel mensen en moeten wel overeind blijven.
Wij waren op de fiets en konden nergens op een terras iets drinken en kregen daar spontaan koffie aangeboden. dat is net dat beetje extra.
Geen opdringerige verkopers. Deskundig advies
Geweldige Service,Bediening en collectie.
Je ervaart een team dat permanent streeft naar perfectie!
Nette entree van de winkel, ruimte voor handen te des-infecteren. Netjes en goed geholpen met kiezen van kleding.
Super mooie kleding, super goede service en advies
dit is een prima, gezellige en deskundige winkel.
Plein 43779
4543 BH Zaamslag
Van Westen mannen is één van de grootste modewinkels van Zeeland, met een historie van 100 jaar en sinds 17 november 2023 zelfs met de titel Hofleverancier. Het is een echt Zeeuws familiebedrijf, een winkel met veel sfeer en beleving, een horeca afdeling op een bijzondere plaats, webshop en winkel volledig geïntegreerd, een Volkswagen T1 bus uit 1962 als blikvanger, veel vintage meubels en technische primeurs die winkelen nog leuker maken. Kortom: allemaal mooie spullen voor mannen. Ontdek dit alles op vanwesten.com.