Altijd correct..kom er zeer graag!!
Mijn ervaring is goed word netjes on goed geholpen. kom er graag, ben over de kleding zeer te vrede .
Mooie winkel, personeel denkt mee en is zeker vakkundig. Zeer uitgebreid assortiment. Kortom, een zaak, waar ik met plezier nu en in de toekomst mijn kleding ga kopen.
Goed geholpen door deskundig personeel en goed geslaagd
Prettige en deskundige advisering
Altijd de juiste mensen op de goede plek.
Alles ok
Het totaal plaatje klopt
Er was niets te veel om tot een juiste keuze van nieuwe kleding te komen.
Tot tweemaal speciaal een artikel besteld zodat ik de juiste maat heb. Erg goed geholpen.
Kan er altijd wel mijn keuze vinden
Normaal gesproken geen aanmerkingen, maar had via de webshop een artikel besteld. Helaas bleek een aantal dagen later dat het product niet geleverd kon worden omdat het niet meer voorradig was. Wel netjes mijn geld terug gekregen.
Snelle levering, goed verpakt, produkt in goede staat.
Een verademing in een wereld van banaliteit, wanneer je vergelijkt met andere modewinkels.
Vriendelijke ontvangst en correcte professionele wijze waarop we geadviseerd en geholpen werden.
Als je bij van westen gaat shoppen wil je er niet meer weg en geef je altijd meer uit dan de bedoeling was. Ik heb hier ook mijn trouwpak laten maken en dat was een geweldige ervaring, super vriendelijk personeel en de service is gewoon geweldig.
zoals gezegd zeer tevreden
Vriendelijk personeel die je helpen een goede keuze te maken en waar je graag iets koopt omdat je weet dat het goed is , vertrouwd gevoel !
Een winkel waar je graag terug naar toe komt, met zeer mooie kleding, mooie uitstraling en vriendelijk en kundig personeel.
Vriendelijk eerlijk en behulpzaam personeel. Geen onnodige verkooppraatjes!
Ben weer geslaagd. Dankzij de hulp van verkoper Kylian de Munter die mij keurig geholpen heeft om mij van advies te voorzien. Beleefd en geduldig. Bedankt.
positief
Medewerkers denken mee omtrent de keuze van de klant en geen moeite teveel om alles te laten zien.
We zijn enorm goed geholpen om een jas, blouse en broek te vinden.
Plein 43779
4543 BH Zaamslag
Van Westen mannen is één van de grootste modewinkels van Zeeland, met een historie van 100 jaar en sinds 17 november 2023 zelfs met de titel Hofleverancier. Het is een echt Zeeuws familiebedrijf, een winkel met veel sfeer en beleving, een horeca afdeling op een bijzondere plaats, webshop en winkel volledig geïntegreerd, een Volkswagen T1 bus uit 1962 als blikvanger, veel vintage meubels en technische primeurs die winkelen nog leuker maken. Kortom: allemaal mooie spullen voor mannen. Ontdek dit alles op vanwesten.com.