levering duurde te lang, zondag besteld en levering donderdag erna
De hulp en aandacht bij de keuze om de wens van de klant te honoreren waarbij rekening wordt gehouden met wat de klant wel en /of niet wilt aanschaffen.
altijd vriendelijk en behulpzaam.
Prima en mooie winkel.
Zeer goede service. Personeel weet waar ze over praten.
/////
Het duurde toch wel lang voordat ik geholpen werd,
In de winkel blijft Johan mijn 1e aanspreekpunt en zeer vakkundig en inschattend wat ik wil en wens.
Was moeilijk kiezen door het grote aanbod.
Prettige winkel, goed advies en goede hulp en service
Kom hier erg graag om Mn kleding, heel vriendelijk personeel met de nodige kennis, dringen niks op, al kom je om een paar sokken , ieder is behulpzaam, ontzettend veel keuze qua merken en prijzen. Smaakvolle inrichting, je voelt je als klant echt welkom en dat is een prettig gevoel. Kan niet beter !!!
Super goed geholpen en uitstekende service
Super...weiter so....alles bestens ..
ik ben keurig en professioneel geholpen
Een bezoek aan Van Westen is net als naar een sterrenrestaurant gaan. Je kijkt er naar uit maar je weet nooit wat je krijgt. Bij van Westen is het eerder "je koopt er altijd wel iets".
Snel geleverd en topproduct
Eerst een beetje rondkijken. Daarna komt er iemand om te vragen of ze iets voor je kunnen betekenen
Prachtige winkel met mooie kleding.
Zoals altijd prima geholpen door Marco! Hij weet heel goed wat we willen en gaan blij weer naar huis.
Altijd een vriendelijk uitstraling!! Winkel ziet er ook altijd perfect uit
goed geholpen en erg vriendelijk personeel1
Goed en eerlijk advies, van Marco Bakker! Top
Heel tevreden met alles. Service Kennis Kwaliteit Boven alles, vriendelijkheid!
Zeer goed.
Plein 43779
4543 BH Zaamslag
Van Westen mannen is één van de grootste modewinkels van Zeeland, met een historie van 100 jaar en sinds 17 november 2023 zelfs met de titel Hofleverancier. Het is een echt Zeeuws familiebedrijf, een winkel met veel sfeer en beleving, een horeca afdeling op een bijzondere plaats, webshop en winkel volledig geïntegreerd, een Volkswagen T1 bus uit 1962 als blikvanger, veel vintage meubels en technische primeurs die winkelen nog leuker maken. Kortom: allemaal mooie spullen voor mannen. Ontdek dit alles op vanwesten.com.