onze ervaring is goed !
Personeel vriendelijk maar soms te weinig personeel waardoor je langer moet wachten tot je geholpen kunt worden
Wij komen hier al heel wat jaren. Prettig contact, kennis van zaken en een uitstekende service. Ook na aankoop blijf de service goed.
Altijd goede kwaliteit
Al meer dan 13 jaar kom ik in deze winkel. Ze hebben leuke merken, regelmatig iets nieuws, pakken op maat, snel geholpen. En bovenal je kan er nog iets drinken en eten.
vakkundig en vriendelijk, je voelt je welkom
Altijd meedenken en niet opdringen! Dat laatste is ook erg belangrijk!
Winkel met kwaliteitskleding en uitgebreid assortiment met vriendelijk, behulpzaam personeel, uitstekende service en een aantrekkelijke winkelformule.
Wij komen al jaren vanuit Koudekerke naar Zaamslag. De combinatie van collectie, de klantvriendelijke en goede service, alsmede de mooie entourage zijn voor ons de belangrijkste redenen. We voelen ons hier thuis
Ook bij geringe aankoop, toch altijd vriendelijke benadering. Regelmatig mooie aanbiedingen/activiteiten.
Prettige, mooie winkel. Slaag altijd. Goede winkelmedewerkers: vlot en behulpzaam.
Ziet er mooi en verzorgd uit,vriendelijk personeel.
Goed advies, geduldig en eerlijk.
Tot nu toe goed,
zonder probleem kleding terug genomen die onverklaarbaar snel was gescheurd jn de stof.
Goed. Vriendelijk en deskundig geholpen. Vooral niet opdringerig
Zoals gebruikelijk weer prima en eerlijk geholpen. Als iets niet goed zit of staat, wordt dat eerlijk gezegd. Johan kent mijn voorkeuren en gaat altijd op zoek om daar iets mee te doen. daagt me ook uit om, voor mij, gewaagde kleding aan te passen. Altijd ga ik er met een fijn gevoel weg!
de keuze is prima; de winkel is mooi en rustig ingedeeld met diverse thema's en smaken; de bediening is vriendelijk en niet opdringerig; kortom, gewoon een fijne zaak om te winkelen
Persoonlijke dienstverlening. En prachtige aparte kleding
Al jarenlang prima geholpen en uitstekende service.
nog nooit geen tegenvaller gehad
hele goede service
Laten je vrij om even rond te kijken... daarna wordt je vakkundig geholpen
Plein 43779
4543 BH Zaamslag
Van Westen mannen is één van de grootste modewinkels van Zeeland, met een historie van 100 jaar en sinds 17 november 2023 zelfs met de titel Hofleverancier. Het is een echt Zeeuws familiebedrijf, een winkel met veel sfeer en beleving, een horeca afdeling op een bijzondere plaats, webshop en winkel volledig geïntegreerd, een Volkswagen T1 bus uit 1962 als blikvanger, veel vintage meubels en technische primeurs die winkelen nog leuker maken. Kortom: allemaal mooie spullen voor mannen. Ontdek dit alles op vanwesten.com.