Pluspunten
Gewoon weg een super zaak
VerbeterpuntenWeet niets
Pluspunten
ontspannen sfeer, zeer uitgebreide collectie. professionele verkopers met kennis van zaken, moderne maar warme uitstraling winkel.
Verbeterpunten1 keer per kwartaal acties als trigger om klanten naar de winkel/webshop te krijgen.
Pluspunten
Zeer vriendelijke ontvangst en zeer klantgericht.
Pluspunten
Ik ben goed geholpen met het uitkiezen van een trouwpak. Netjes en op tijd geleverd, en aangepast door het atelier. alles samen met de verkoopster bij elkaar gezocht en besteld, keurig in orde :)
Pluspunten
Ruime keuze Vriendelijk personeel
Pluspunten
Uitstekende service, goed advies. Jullie kennen (de smaak van) je klant! Esther weet altijd precies aan te dragen wat mijn smaak is! Leuke merken met goede kwaliteit, altijd leuk om te shoppen bij jullie!
Pluspunten
Toppersoneel, altijd nieuwe collectie, vernieuwend! Geweldige service!
VerbeterpuntenNa lang nadenken, niets kunnen vinden! Oh ja: mijn vrouw klaagt altijd dat er zon zaak voor vrouwen niet is! Dus: van Westen Women? Klinkt best aardig, toch ?
Pluspunten
Het kiezen van het pak ging erg fijn en de expertise en vriendelijkheid van het personeel hebben daar erg in geholpen.
Pluspunten
wij worden herkend en met dezelfde bekende personen geholpen,dit vinden we heel prettig,ga zo door.
Pluspunten
Fijne , overzichtelijke winkel. Vriendelijk en behulpzaam personeel
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
klantgerichtheid perfect!
Plein 43779
4543 BH Zaamslag
Van Westen mannen is één van de grootste modewinkels van Zeeland, met een historie van 100 jaar en sinds 17 november 2023 zelfs met de titel Hofleverancier. Het is een echt Zeeuws familiebedrijf, een winkel met veel sfeer en beleving, een horeca afdeling op een bijzondere plaats, webshop en winkel volledig geïntegreerd, een Volkswagen T1 bus uit 1962 als blikvanger, veel vintage meubels en technische primeurs die winkelen nog leuker maken. Kortom: allemaal mooie spullen voor mannen. Ontdek dit alles op vanwesten.com.