Mijn eerste bezoek aan van Westen was een echt warm bad. Ik ben ontzettend goed geholpen door Johan. Heel erg fijn dat hij heel goed ziet wat wel en niet past bij mij wat kleur en stijl betreft. Dus echt service op maat. Dankjewel
Eerst naar de open avond geweest. Daarbij alles op het gemak kunnen bekijken. En informatie kunnen vragen. Afgelopen vrijdag op afspraak terug geweest en werd ik prima geholpen en in een mooi trouwpak gehesen. Kortom zeer tevreden en over paar maandjes terug om mijn pak op te halen.
Super geholpen met het uitzoeken van een trouwpak. Het personeel heeft enorm veel kennis en door de gezellige sfeer voel je je snel op je gemak.
Prima geadviseerd
Altijd goede service en vriendelijk
Prima geadviseerd en geholpen.
Alles prima geregeld
Er werd goed meegedacht voor een oplossing
Vriendelijk personeel, kundig ,snapte gelijk wat we wilden , heeft niks opgedrongen, we zouden zo weer terug gaan .
snel en vakkundig geholpen,door vakkundig personeel.
Snelle afhandeling van mijn bestelling
Leuk shoppen bij Van Westen, personeel laat je op het gemak de winkel verkennen en helpt je wanneer nodig. En na het shoppen kan je er genieten van een lekkere koffie!
Ik ben heel goed geholpen en zeer goed geslaagd
Je wordt goed geholpen met de kleding passen en uitleg
Vriendelijke ontvangst en goed geholpen. Ruim de tijd gekregen om te passen en verschillende dingen te proberen. Daarna nog verwend met een drankje.
Zoals altijd vriendelijk, snel en de juiste kleding die ik wil.
Een fijne mannenzaken ,met een mooi aanbod ,en goed advies.
We werden door jullie uitstekend geholpen...goed advies en hulp bij het kiezen en passen van een kostuum...met een lekker bakje koffie...en na aankoop afsluitend een drankje.. het was een super ervaring in jullie mooie zaak
Geen moeite te veel, vriendelijk
Het begint al bij binnenkomst, erg hartelijke ontvangst. Daarna de ruime keuze en erg mooie kleding plus het supervriendelijke en behulpzame personeel. Samengevat een dikke aanrader :)
Fijn welkom en super geholpen bij het uitzoeken van een trouwpak. Er werd voldoende tijd genomen en ruime keuze uit assortiment wat we konden passen. Enthousiaste en betrokken medewerkster!
Zeer goeg geholpen en heel heel vriendelijk wij zullen jullie bij iedereen zeker aanbevelen . Zeker wat betreft in kleuren en pasvorm de stof enfin alles. Alvast bedankt voor de goede service.
Vriendelijk en behulpzaam
Plein 43779
4543 BH Zaamslag
Van Westen mannen is één van de grootste modewinkels van Zeeland, met een historie van 100 jaar en sinds 17 november 2023 zelfs met de titel Hofleverancier. Het is een echt Zeeuws familiebedrijf, een winkel met veel sfeer en beleving, een horeca afdeling op een bijzondere plaats, webshop en winkel volledig geïntegreerd, een Volkswagen T1 bus uit 1962 als blikvanger, veel vintage meubels en technische primeurs die winkelen nog leuker maken. Kortom: allemaal mooie spullen voor mannen. Ontdek dit alles op vanwesten.com.