Pluspunten
Snelle en professionele reactie op een vraag via de site betreffende de maat van het te bestellen artikel. Na bestelling kreeg ik direct een mail terug dat het bestelde artikel niet in voorraad was maar door de leverancier zou worden opgestuurd. De volgende dag werd het al bij mij thuis afgeleverd. Zeer tevreden hierover.
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen track en trace informatie over zending.
Pluspunten
Besteld via de webshop en internet en heel goede ervaring: de informatie op de website is prima (prijsinformatie, navigatie, keuze van maten, fotokwaliteit) en de levering was enorm snel; veel sneller dan verwacht. De overhemden zien er ook uit als verwacht. Dit keer was het niet van toepassing, maar de vorige keer stelde ik nog een vraag waar ik meteen antwoord op kreeg: uitstekend dus.
VerbeterpuntenEen plaatje van het gehele hemd op de webshop zou welkom zijn.
Pluspunten
1e Online bestelling. Ondanks feestdagen snelle levering. Duidelijke webshop. Goede email communicatie m.b.t voorraad, levering & verzending.
Verbeterpuntenn.v.t - 1e keer bestelling gedaan.
Pluspunten
Snelle levering en accurate afhandeling indien gewenst. Topkleding!!
Pluspunten
Eerste keer besteld ziet er allemaal goed uit.
VerbeterpuntenOmdat ik betaal met AfterPay verbaasde het mij dat er op stond dat ik moest betalen terwijl er nog artikelen geleverd moeten worden.
Pluspunten
De winkel ziet er smaakvol uit en de kleding is heel stijlvol.
VerbeterpuntenWat me heel erg tegenviel is dat 2 tegoedbonnen van per stuk 35 euro niet geaccepteerd werden omdat de datum 1 maand verlopen was. Uiteindelijk na herhaaldelijk vragen voor een tegemoetkoming werd er 35 euro korting gegeven die andere 35 euro waren we gewoon kwijt. Dit is niet echt klanten aan je binden. Waren heel teleurgesteld.
Pluspunten
Gevarieerde keuzes , super vriendelijk personeel , komen graag winkelen
Pluspunten
mooi vest
Pluspunten
Zeer leuk assortiment voor de moderne man die stijlvol maar ook sportief voor de dag wil komen dit alles in een zeer leuk pand! Het personeel weet echt waar ze met bezig is en hebben tijd voor de klant. Deze winkel heeft ook een leuk koffiehoekje waar je zelfs een broodje kan eten. Door combinatie van dit alles bestaan ze nu zelfs 95 jaar!
Pluspunten
Heb een trui online besteld buiten de levering weet ik weinig over deze winkel
Pluspunten
Prima website; snelle levering
Plein 43779
4543 BH Zaamslag
Van Westen mannen is één van de grootste modewinkels van Zeeland, met een historie van 100 jaar en sinds 17 november 2023 zelfs met de titel Hofleverancier. Het is een echt Zeeuws familiebedrijf, een winkel met veel sfeer en beleving, een horeca afdeling op een bijzondere plaats, webshop en winkel volledig geïntegreerd, een Volkswagen T1 bus uit 1962 als blikvanger, veel vintage meubels en technische primeurs die winkelen nog leuker maken. Kortom: allemaal mooie spullen voor mannen. Ontdek dit alles op vanwesten.com.