Filters

10

top service

heldere duidelijke uitleg over reparatie, kosten en eventuele risico's. binnen 3 dagen was de ipad weer werkend

 • Aanbevelen? Ja
9

Supersnelle service

Ik hoefde niet lang te wachten. Dezelfde middag nog gerepareerd! En zeker niet duur!

 • Aanbevelen? Ja
10

super goed en snel geholpen

Mijn dochter had telefoon in kwade bui door kamer gegooid. Het beeldscherm was kapot maar berichtengeluiden hoor je wel. Phonkey heeft er een nieuw scherm ingezet en hij doet het weer fantastisch. Ik kon de telefoon 2 uur later al ophalen. Super goede service, netjes te woord gestaan en geweldig geholpen. Van mij een dikke tien.

 • Aanbevelen? Ja
9

Kapotte telefoon kwam weer tot leven

Waar de telefoonwinkel en de ….-markt adviseerden om een nieuw toestel te kopen en ook nog aangaven dat alle data van het kapotte toestel als verloren beschouwd moesten worden, gaf deze shop weer hoop dat dat niet het geval zou zijn. En inderdaad, een uur later was het toestel gerepareerd en alle data was nog beschikbaar. Bovendien geen nieuw toestel nodig! Grote klasse!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed en goedkoop.

Mijn Ipad air2 laten repareren. Het glas was gebroken. Phonkey was hierbij maar liefst € 70 goedkoper dan de nabij gelegen MediaMarkt terwijl de reparatie nog sneller kon worden uitgevoerd ook!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service

Goede service

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Afspraak gemaakt voor een nieuw scherm. Het bleek dat op de afspraak mijn nieuwe glas niet aanwezig was. Dit werd toen met spoed geleverd om daarna snel en als nieuw mijn mobiel te repareren. Alles top gedaan.en opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
9

iPhone 8 achtercamera laten vervangen fantasies ✅

Achter camera van iPhone 8 laten vervangen, in de winkel deed hij het wel maar thuisgekomen niet meer, ik ga terug en 15 minuten later was hij perfect in orde, goede service dus.

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurige afhandeling

iPhone gekocht, deze bleek niet goed te werken. Omgeruild voor een ander exemplaar. Werd niet moeilijk over gedaan! Ik ben erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk en deskundig geholpen.

Waterschade aan mijn smartphone, telefoon bleek na controle niet meer te herstellen. Door goed advies een Samsung Galaxy S8 gekocht. Zeer tevreden over de uitleg en de tijd die er aan werd besteed

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne service, en vakkundig gedaan. Wat mij betreft ben ik zijn vaste klant!

De medewerker kijkt ook met je mee als je vragen hebt over de instellingen. Zo leer ik ook nog eens wat ;-)

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk, snel en eerlijke prijs

Tevreden

 • Aanbevelen? Ja
2

Ronduit slecht: hier komen wij nooit meer!

Mijn iWatch had waterschade en ik wilde graag weten of het gerepareerd kon worden. Medewerker legde uit dat ze het konden onderzoeken en wat dat zou kosten. Omdat er een klein hoekje vh scherm gebarsten was kreeg ik de vraag of er ook meteen een nieuw scherm op moest. En daar ging het mis. Ik zei “ja, doe maar”. Er werd mij niet verteld op dat moment dat een nieuw scherm duurder was dan een nieuw horloge. Er werd überhaupt niet over de prijs gesproken. Ik deed de aanname dat het niet zo spannend zou zijn (zoveel kleiner dan van een telefoon, dat kan het geld niet zijn toch?). Daarna hoorde ik niets meer. Toen ik telefonisch informeerde kreeg ik een vaag verhaal en moest nog wachten. Vier telefoontjes verder (allemaal van mijn kant, ik ben geen enkele keer door phonkey gebeld) bleek er nog een nieuwe batterij in te moeten. Inmiddels zijn we een maand verder. Krijg ik iemand anders ad telefoon die zegt dat het horloge klaar is én dat hij mij een offerte gaat sturen. Beetje vreemde gang van zaken. Die offerte blijkt dus een bedrag te bevatten dat hoger is dan een nieuw horloge! Ik kan er zelfs een nieuwer model voor kopen! Op z’n zachtst gezegd was ik niet blij. Telefonisch kreeg ik te horen dat ik zelf de prijslijst op de website had moeten checken vooraf. Om eerlijk te zijn verwacht ik dat iemand af voorkant regen mij zegt; mevrouw dat gaat meer kosten dan een nieuwe iWatch. Ik zou het niet doen als ik u was. Ik verwacht ook dat er pro-actief gecommuniceerd wordt; bel mij IPV dat ik zelf 5 keer moet bellen om te vragen hoe het ermee staat! En.... een maand! Dat is echt absurd! En dan uiteindelijk dit.... Wij hebben met 4 kinderen en veel schermen heel regelmatig een reparatie maar jullie begrijpen; hier kom ik nooit meer!

 • Aanbevelen? Nee
10

Prima

Heel goed geholpen en lekker snel

 • Aanbevelen? Ja
9

De beste

De liefste medewerkers Word snel geholpen met me klachten. Tel is laatste gemaakt zo goed als nu alles tot in de puntjes verzorgd. Ze komen afspraken na. En de prijzen vallen in vergeleken met anderen heel goed me.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wees eerlijk en krijg het beste advies van Phonkey!

Top service gehad met zeer nuttige en kostenbesparende advies van Phonkey!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service

Ben helaas al vaker naar Phonkey geweest maar dan heeft niks ben heb te maken, maar alles met mijn onhandige zoon die z’n telefoon maar laat vallen. Keer op keer sta ik versteld van de prettige manier waarop ik wordt geholpen. Daarnaast wordt de reparatie vakkundig uitgevoerd. Kan geen verbeterpunten noemen. Zou het iedereen aanraden om daarheen te gaan!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super goed advies en afhandeling

In het water gevallen telefoon bleek na onderzoek niet meer bruikbaar. Ook met de aankoop van een nieuwe telefoon een goed advies. Binnen 1 uur werkte de nieuwe telefoon zoals ik gewend was

 • Aanbevelen? Ja
9

SnelEn goed feholpen

De accu van mijn 2 jaar oude iPhone raakte steeds sneller leeg. Bij Phonkey in Zoetermeer is er voor maar €45 een nieuwe accu ingezet. Hoe lang die het goed blijft doen is uiteraard afwachten, maar ik ben snel en vriendelijk geholpen, dus voor nu helemaal tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Uitstekend en snel

Binnen een dag was mijn telefoon klaar en weer netjes thuisbezorgd.

 • Aanbevelen? Ja
6

Had beter gekund.

Altijd beleefd, garantie wordt zonder vragen gehonoreerd. Maar het is jammer als de expertise of handigheid betreft andere modellen als Samsung of Apple (heb zelf een Nokia) niet aanwezig is en je 4 keer mag terugkomen voor alleen een scherm reparatie. Verder was alles prima geregeld.

 • Aanbevelen? Nee
10

Goede service!

Snel, correct en professioneel!

 • Aanbevelen? Ja
9

Toppers

Snel en professioneel

 • Aanbevelen? Ja
10

Eerlijke en professionele winkel

Bij Phonkey geweest omdat het scherm van mijn tablet defect is geraakt, frame was kapot en het scherm zelf zat vol met krassen en scheuren, betreft een Samsung tablet de tab 2019, in de winkel aangekomen ziet het er netjes uit en ook de eigenaar is zeer vriendelijk, eerst wordt er een offerte gemaakt met de mogelijke kosten en dat is zeer netjes de eigenaar zegt er bij dat het meer of iets minder kan kosten dit ligt aan het materiaal, ik kon de de dag nadat ik hem gebracht heb in de middag al mijn tablet halen echter door andere afspraken was het geen probleem dit de dag erna te doen, aangekomen in de winkel was ik zeer verbaasd, tablet was zeer vakkundig gemaakt en voor de prijs, die op de offerte vermeld stond, ik ben zeer tevreden in mijn geval heb ik 6 maanden garantie gehad op het op de reparatie, ik kan deze winkel na mijn eerste bezoek al meteen aanbevelen, gun u telefoon of ander apparaat een tweede leven bij deze winkel en dan komt het helemaal goed, verder wil ik de eigenaar (s) nogmaals van harte bedanken voor de deskundigheid en de perfecte uitvoer van de reparatie van mijn tablet waar ik deze beoordeling nu mee maak tot de volgende keer. !

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service, direct geholpen!

Vandaag in paniek door het Stadshart ivm een groen scherm op mijn iPhone. Afspraak gemaakt bij Amac en kon helaas niet gelijk geholpen worden. Telefoon was zo niet te maken en moest opgestuurd worden voor reparatie. Hier kon ik helaas niet op wachten. Bij toeval liep ik langs Phonkey. Ik kon direct terecht en binnen een half uur was mijn telefoon gemaakt. Uitstekende service door een vriendelijke jongeman. Er wordt goed naar je geluisterd. Ook zijn de services zeer betaalbaar. Alle prijzen worden laten zien, dus je maakt zelf een keuze. Mocht het nodig zijn, kom ik gelijk hier terug.

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd