Pluspunten

Goede snelle service. Vriendelijkheid Goede prijzen

Pluspunten

Erg snelle en nette service! Niks meer te zien van de schade die ik had. Verder houden ze je goed op de hoogte hoe het ervoor staat met de reparatie wanneer het iets langer duurt!

Pluspunten

Werknemers werken erg klantgericht en weten over het algemeen waar ze over praten. Bij binnenkomst groet het personeel je altijd! Altijd fijn dat je garantie krijgt. Reparatie van je scherm is je scherm weer zo goed als nieuw.

Voordat ze iets aanbieden aan de klanten het apparatuur eerst testen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Reparatie was zeer slecht, kan mijn telefoon weggooien

Pluspunten

ik ben netjes correct en vlot geholpen met een onbekende tablet

Pluspunten

Heel erg goed geholpen met scherm reparatie. Hoop niet dat mijn scherm vaker kapot gaat, maar als dat zo is dan kom ik hier terug.

Pluspunten

Prettige service, goed uitgevoerde reparatie. Ook al duurde het uiteindelijk een stuk langer, bleef het reparatiebedrag gelijk

Responstijd op contactformulier op de website mag wat mij betreft veel sneller.

Pluspunten

Snelle en goede behandeling. De prijzen.

Zou niet weten.

Pluspunten

zeer klantgericht; komt afspraken goed na en neemt de tijd voor advies

zie geen verbeterpunten, servicegraad is hoog

Pluspunten

Snelle service, vriendelijk personeel.

Pluspunten

prettig personeel, ter zake kundig. Prima prijsstelling, gemaakte afspraak wordt nagekomen.. Korting voor liken op FB wordt uit zichzelf gegeven. Mooie winkel.

Pluspunten

Zij hebben een kwartier voor mij overgewerkt om mijn lcd te repareren. Echt top jongens! door jullie had ik erg snel mijn mobiel weer terug :)

Ik moest de volgende dag wel even terug komen omdat er stof in mijn telefoon zat en een paar toetsen het niet deden.. maar ook dat is erg goed verholpen!

Pluspunten

Je word goed geholpen je krijgt goede advies wat het beste is om te doen dus ik ben erg te vreden over dit bedrijf

Prijzen liggen soms aan de dure kant

Pluspunten

Ik geef 5 ster ! Ik raad iedereen om naar phonkey te gaan omdaat daar zijn vriendelijke mensen en je word daar gelijk geholpen en daar kom je altijd ook goedkoper uit

Verbetere punten zijn Om te proberen wat dan ook is om goede tijd tegen kkant zeggen dat ze niet voor niks komen om weer te wachten! Verder vind ik alles prima

Pluspunten

Zeer snelle en goede klacht vaststelling, na andere telefoonreparatie winkels te hebben bezocht. Klacht door reparatie geheel verholpen

Niet van toepassing , ga zo door

Pluspunten

Werd goed en netjes geholpen.

Jullie geven 10% korting op de stadshart pas van Zoetermeer. Hier is niet naar gevraagd en kwam er later pas achter.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel

Behulpzamer zijn, niet liegen, en betere producten leveren.

Pluspunten

Goede service. Netjes gerepareerd. Vantevoren gewezen op de risico's van de reparatie.

Pluspunten

topservice, overleggen goed en geven een advies wat past en niet wat ze het meeste oplevert echt een aanrader,

Pluspunten

Phonkey : 1.Aardige klanten 2.Altijd goedkope prijzen! 3.Word je telefoon gemaakt is het bijna langer dan één uurtje! 4.Als het is gemaakt zal je zeker verbaasd staan! Echt een aanrader om daar te gaan beste winkel ooit en je telefoon word super gemaakt! Geweldig!!!! Dus go to PHONKEYYYY!!

Heb ik tot nu toe niet!

Pluspunten

Snelle service, netjes en juiste uitleg over reparatie!

Pluspunten

zeer tevreden met de reparatie

Pluspunten

Tweemaal is mijn iPhone bij dit bedrijf gerepareerd. Een schermreparatie en een vervanging van de laderingang. Beide keren vlot, vriendelijk geholpen voor een zeer scherpe prijs.

Hogerop 17

2711AX Zoetermeer