Voor het eerst wat besteld. Alleen ging de levering door PostNL fout. Ik heb na een mail hierover gestuurd te hebben keurig een nieuwe levering gekregen. Er wordt snel gereageerd op de mail die ik hierover gestuurd had. Complimenten voor de nette service. Ik heb een doos met cocosrepen en een doos met hazelnootrepen besteld en die waren al heel lekker. De rest van mijn bestelling nog niet geprobeerd maar het zag er al goed uit!

De producten waren snel geleverd. De koolhydraatarme wraps nu voor het eerst gekocht en smaken heerlijk, je proeft geen verschil met een gewone wrap.

Uitgebreid assortiment

Ik ben blij lowcarbcenter gevonden te hebben. Uitgebreid assortiment, handig gerangschikt op eetmomenten (ontbijt, lunch, snacks, diner etc). en met handige filter op # gram koolhydraten! En snelle levering van producten. Aanrader!

Snel en goed

De verzending is heel snel verstuurd, en ben erg blij met de producten!

Lekker

5 verschillende repen chocolade geprobeerd en daarvan vond ik er zeker 3 erg lekker. Rijsterwafels met kikkererwten is even wennen maar daarna gaat het wel.

Fijn

Fijn dat er zoveel low carb producten op een plek te vinden zijn. Makkelijk om te bestellen en redelijk snel geleverd. Het is wel echt prijzig, maar goed, dan heb je ook wat.

Ik had het boek gekocht en ben daarna op zoek gegaan naar reeds bereide koolhydraat arme producten, want in de supermarkt is de keuze belabberd. Veel keuze en de producten die ik tot nu toe geprobeerd heb smaken prima!!!

Lekker, gezond en weinig koolhydraten TOP!!

Super snel geleverd, fijne en lekkere producten waar ook nog eens weinig koolhydraten inzitten. Top voor Ketose. Wel goed kijken naar de voedingswaarde alsnog!

Adekwaat en persoonlijk

Bestelling is eenvoudig samen te stellen Aanvullende vraag werd snel beantwoord Oplossing voor mijn "probleem" was pragmatisch en effectief.

Verassend goed

Ik heb voor de eerste keer hier besteld, de bestelling was de volgende dag al in huis. Al meerdere producten geprobeerd en verrassend goed! Ik had niet verwacht dat het zo lekker zou zijn!

Fijne producten!

Bied wat op andere plaatsen moeilijk vindbaar is.

Super tevreden

Blij Lowcarbcenter te hebben gevonden

1. Een uitstekende klantenservice 2. Een pak goedkoper dan de site waar ik vroeger bv. amandelmeel kocht 3. Zéér lekker koolhydraatarm brood, veruit het lekkerste dat ik ooit heb gezien. LowCarbcenter is een aanrader !

Veel variatie snel bezorgd

Als je keto of koolhydraatarm eet hoef je je brood ,pizza ,wraps ,stroop ,snoep etc etc.. niet meer te missen. Bij Lowcarbcenter hebben ze erg veel opties en snel en netjes bezorgd top!!!

snel en goed

De door mij bestelde artikelen werden zeer goed verpakt en snel verzonden. De low carb snoeperijen zijn erg lekker.

Snelle levering van goede producten

Zeer fijn

Heel fijn producten en snelle bezorging top !!!

Lekkere producten

Veel keuze in koolhydraatarme producten. Ga zeker weer eens bestellen

Heerlijk

De snoepjes zijn echt super lekker, niet te vergelijken met al die andere suikervrije snoepjes. Zeker aan te raden

good products but you need to check ingredients carefully

not everything is as low carb as promised, but with checking label carefully you can get some good products,

Prima producten en op tijd geleverd

Ben blij met de Kha producten, die mij helpen bij dit dieet. Keurig verpakt (crackers kwamen heel aan allemaal) en op tijd geleverd ook.

Super producten, super snel geleverd !

Dik tevreden, er volgen nog bestellingen.

Goede producten, snelle levering.

Producten zijn wat ik ervan verwacht en heb ik zeer snel in huis.

Snelle en topservice voor heerlijk eten!

Snelle en topservice voor het bestellen van heerlijk eten.

Reza

Heel veel koolhydraatarme producten te vinden met allerlei kant en klaar producten. Heel veel heerlijke Koolhydraatarme / suikervrij recepten

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!