Snel en netjes bezorgd

Goed verpakt en meteen verzonden, zodat ik het de volgende dag al in huis had! Goede service

Tevreden

Goed en snel geleverd

Alles keurig op tijd en snel verzonden.

Ik hoop een vaste klant te worden

Geweldige producten

Ik had twee sauzen besteld en de wraps en het werd snel geleverd. Heel smaakvol en dan met minder suiker geweldig. Ik ben zeer tevreden.

vlug en goed

vlug en goed

Goede service, snel geleverd

Veel producten, veelnkeus.

Goede kwaliteit en snelle levering

Alles smaakte boven verwachting goed.

Prima broodmix

Jammer dat de grootverpakking niet beschikbaar is.

Heel goede ervaring. Snelle en correcte levering

Snelle en goede service. En heerlijke producten

Duidelijke website, Producten zijn goed beschreven

Mooi product, marktconforme prijs, vlotte levering, goede verpakking.

Tevreden

Ee 10 Beter kan niet

Perfect.

Kreeg het pakket binnen 24 in huis. Was wel wat veel voor mij alleen. (Mijn man eet gewoon lichtbruin brood) Heb het per stuk in diepvrieszakken gestoken en haal wat ik nodig heb er uit om dan af te bakken. Dat gaat perfect en de tht datum dan geen last van.

Duidelijk en snel antwoord

Ik had een vraag en die is zeer duidelijk, snelen vriendelijke beantwoord

Snelle levering, goed verpakt Ben zeer tevreden. Ga vaker bestellen.

Heerlijke, smeuïge hazelnootpasta

De hazelnootapasta is heerlijk zoet en smaakt naar romige hazelnoten. Echt lekker!

uitzonderlijk lekker

ik zal er zeker nog bestellen als deze broodjes op zijn

Heerlijke granola, snel geleverd

Lekkere granola besteld van eigen merk. Snel besteld, snel geleverd! Chocola zonder suiker en zonder zoetstoffen was ook heel lekker van smaak! Nu nog zonder calorieën :-)

Snelle correcte service

Alles snel en goed geleverd

Snelle levering van besteld product

Goede eerste ervaring

Ik heb voor de eerste keer een bestelling bij Lowcarbcenter geplaatst. Dat is goed bevallen. De website biedt voldoende koolhydraatarm aanbod en de afhandeling én bezorging zijn goed en snel.

Alles klopt.

Bestelling klopt en is goed aangekomen.

Geprobeerd, maar niets voor mij

Ik had een paar dingen besteld om te proberen. De rijst was wel oke. Het paasbroodje joeg mijn bloedsuiker geheel onverwachts omhoog. De keto broodjes waren echt vies. Ik moet de pasta nog proberen, maar eerlijk gezegd kijk ik daar niet naar uit. Voor mijzelf ga ik wel de volkoren vatianten eten en dan kleinere porties. Zeker gezien de prijzen is dit niet aan mij besteed. Ik bak zelf niet, dus van die spullen ook niks geprobeerd.

Snell levering. Jammer van de verzendkosten.

Jammer dat je veel moet bestellen om gratis verzending te krijgen. Daarom was dit voor 1 keer. Als het nou gratis levering is vanaf € 25.00 zou ik zeker altijd een bestelling plaatsen.

Snelle levering, lekkere producten

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!