Snel en lekker!

Gevarieerd aanbod, duidelijk omschreven op de site! Zeer snelle levering!

fast shipping, good selection

So far the sugar replacement is much better than the one i found at my supermarket.

Voldoet geheel aan de verwachtingen

Website is toegankelijk. Producten zoals omschreven, verzending is snel en accuraat

Geheel naar tevredenheid

Duidelijke website. Bestelling was snel geleverd.

Snelle levering en duidelijke website.

Snelle levering en duidelijke website.

Snelle levering, lekkere dingen

Heb 1x besteld, maar ga zeker vaker bestellen!

Blij mee, snelle levering

Goede acties! En snel de producten binnen. Ook leuk dat er een tester bij zat van een product!

SUPER

De bestelling was de volgende ochtend al in huis, Keurig verpakt en goede info . We hebben gesmuld van het heerlijke brood, en gaan zeker vaker gebruik maken van jullie diensten.

Via een collega de pudding/ shakes geprobeerd. Ze zijn super lekker. Ik heb een auto- immuun ziekte en een systeemziekte waardoor ik in de ochtend niet kan eten. Wat lastig is als je moet werken. Deze shakes helpen daarbij!

Snelle en accurate levering

Snelle service, heerlijke producten

Lang getwijfeld of ik zoveel geld uit zou geven aan erythritol. Zo blij dat ik het gedaan heb! Nooit meer zonder! Verder duidelijke site, snelle service. Niets op aan te merken

Werd snel geleverd

Wat ik besteld heb was super snel geleverd. De wraps zijn heerlijk.

Fijne producten

Fijne producten , en snelle levering

Supergoede service

Klantvriendelijke website. Ruime keuze aan KH-arme producten. Ketobrood mix is mijn favoriet!

Loved everything

Amazingly fast service with Great range of Products

Snelle levering.

Goede producten en snelle levering.

Snelle levering, goede producten

Heel lekkere pasta

De pasta is heel lekker. De service is goed. Jammer dat ik nooit een antwoord heb gekregen op mijn vraag via Whatsapp.

Producten zijn goed. Levering was prima.

Lekkere producten en snel in huis

De Jam en chocolade letters zijn meteen open gegaan. Heerlijk weer wat zoets te kunnen eten. De wraps bewaar ik voor t weekend.

Op tijd geleverd en heel goed verpakt!

Uitstekend verzorgd

Dag ervoor in de NM geleverd en de dag nadien in de ochtend al geleverd.

Zeer tevreden van de klantenservice en de ketobrood mix is zeer lekker!

Goede en correcte levering

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!