Snel en correct

Alles werd netjes en zeer snel geleverd

Producten zijn top en zoals omschreven!

Zowel de wraps als het ketobrood zijn van top kwaliteit.

Goede alternatieven!

Lowcarbcenter heeft me positief verrast met de snelle service en de beschikbare aanbod voor ieder wat wils!

Vlotte service - heel lekker brood !

Snelle levering. Het brood is zoals beloofd : zeer makkelijk te maken en heel lekker ! Wel veel langer laten rijzen dan aangegeven ! Top product, dus dikke duim !

zeer vlotte service

Zeer vlotte en duidelijke service

Wat een heerlijk brood.

De gist opgelost in water van 37 graden. De broodbakmachine laten kneden. Er uitgehaald en een beetje uitgerold. Daarna gevouwen en in een broodvorm gedaan. Met een vochtige warme theedoek afgedekt en twee uur laten staan. Daarna in de oven afgebakken. Zag eruit of je het bij de warme bakker hebt gekocht. Heerlijk van smaak.

Woensdag besteld en vrijdag al binnen.

Snel en betrouwbaar

Snelle levering, netjes verpakt. Prachtig product

Super snelle bezorging goed product

Ik vind het super goede producten alleen de dispencer van de zoetjes slecht

Alles keurig verpakt.

Levering ging vlot, producten waren prima. Ik vind het alleen allemaal erg duur, dat is voor iemand die geen dikke stapel geld heeft moeilijk

Goede service en lekker producten.

Een geweldige site en producten

Wij zijn 1 november begonnen met koolhydraatarm eten ik ben gek op zoetigheid op jullie website staan geweldige snacks, desserts enz.

Zo snel

Je besteld en krijg heel snel bericht wanneer het bezorgd wordt. Gelijk volgende dag in huis

Gemakkelijk en snel

Ik kan de producten in de webshop goed vinden. De informatie is duidelijk en levering super snel. Ook het gebeuik dan de recepten gaat gemakkelijk

Fijne producten

Groot aanbod koolhydraatarme producten en vervangers. Ik gebruik het niet heel vaak, maar het is voor mij fijn als ik op vakantie ga of een weekend weg. Snelle verzending!

Makkelijk, snel en goed kwaliteit!

Heel positief. Fijn dat er smakelijke chocolade voor diabetici te verkrijgen is!

Ze zijn goed .

Het is goed gegaan ga zo verder.

Snel bezorgd en goede producten

Ik heb een goede ervaring met lowcarbcenter. De wraps bevallen ons heel goed en houden het dieet gevarieerd. Snel bezorgd ook. Toppers!

smaak valt niet tegen

Ik heb erithritol, kokosmeel enz. gekocht om zelf gezond aan het bakken te gaan. De smaak van de zoetstof valt niet tegen, zeker niet zoet. Het hele baksel is wennen qua smaak, maar is goed te doen. Snelle service en niet duur. Koop hier zeker vaker wat. En heel veel recepten waar je uit kiezen kunt. Ben er zeer blij mee.

Snel ontvangen

Bestelling snel geleverd, netjes.

Goede producten

Tot nu toe zijn de bestelde producten goed bevallen.

Lekker product met weinig koolhydraten.

Goed, lekker en voedzaam. Voorheen at ik altijd muesli van Quaker. Ik ervaar nu dat ik langer doe over mijn ontbijt en dat ik 's ochtends veel meer energie heb.

Uitstekende ervaring!

Veel producten, snelle levering en de kwaliteit van de producten zelf zit ook goed! Ik zal zeker opnieuw bestellen.

Prima produkten

Netjes en stevig verpakt. Ik kan niet over alle produkten oordelen omdat ik nog niet alles heb geprobeerd. De jam is in ieder geval heerlijk!

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!