Vlot geleverd Alles ziet er goed uit Nog niet gebruikt

Heldere webstek, goed product, snel geleverd. Alleen lof!

Super snel

Zeer snelle levering en alles lekker safe verpakt....dus super tevreden

Veel producten

Overzichtelijke website. Snelle levering. Goede producten.

snel verzonden en netjes verpakt

makkelijk besteld, prima levering, houdbaarheid ruim

makkelijk besteld, prima levering, houdbaarheid ruim

Snelle levering duidelijk webshop

Snelle levering duidelijk webshop

Prima bezorging

Besteld en de volgende werkdag meteen bezorgd! Erg goed! Alleen heel erg jammer, dat er geen afhaalpunt is, om bezorgkosten uit te sparen, als je toch in de buurt woont. Dat zou wel een mooi ding zijn om wel te gaan doen.

Vlotte levering. Netjes verzorgd

Snelle levering en netjes verzorgd. Lekkere producten.

Snelle levering. Goede kwaliteit. Super service

prima service, snelle levering

Onlangs heb ik suikervrije jam gekocht, bij Lowcarbcenter. De smaak is erg lekker, de service was prima. Zij hadden de potten jam extra in karton verpakt, dit om te voorkomen dat deze tijdens het vervoer zouden beschadigen. Ik had mijn bestelling de volgende dag in huis. Alles was naar wens verlopen.

Snel en goede service

heerlijk en gezonde producten.

De levering was snel. Producten zijn heerlijk om te eten nog niet alles geprobeerd maar zeker de moeite waard.

Super lekker keto brood

Super snelle levering!

Snelle levering en fijne producten. Goede omschrijving bij de producten zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Snelle levering, leuke aanbiedingrn

-Snelle levering -Fijne producten -Goedkoper dan elders -Veel keus

Heel goede producten

Leuke kennismaking met jullie aanbod. Correcte afhandeling

Snel levering

We moeten lage koolhydraten voed van echte voeding. Maar sommige producten zijn steeds met veel chemische toevoeging.

Zeer aangenaam, snel en leverd wat beloofd qua smaak etc.

Maakt voor ons de Keto een heel stuk makkelijker! Aanrader absoluut

geen goede ervaring, deze eerste bestelling

Mijn bestelling is lang onderweg, heb gekeken waar het blijft nu blijkt dat alles terug is gestuurd. Had het nodig voor een taart 2 weken geleden al. heb nu neen app gestuurd, maar na 2 uur nog geen antwoord telefonisch zijn ze niet te bereiken

Alles mooi snel geleverd

Prima ervaring: snelle levering!

prima geregeld

Producten snel en netjes afgeleverd,

heel goed

Snelle en goede service

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!