Snelle en goede levering

Snelle en complete levering

In 1 woord; super.

Goede en fijne uitleg bij de producten, voldoende keuze. Snelle bezorging. Ben heel enthousiast hierover.

Snelle levering, netjes ingepakt.

De eerste keer dat ik hier bestelde. Ik ben erg tevreden.

Goede product omschrijving, snel te vinden op de site, snel en goed verpakt verzonden.

Gezocht naar een specifiek product, suikervrije jam. Was al snel gevonden op de website. Betaling en afhandeling verliep goed. De potjes waren keurig apart in karton ingepakt en zaten stevig in een kartonnen doos en kwamen zonder breuken bij mij aan.

Overzichtelijke website, snelle en corecte levering.

Overzichtelijke website. Goede producten. Goede prijzen. Snelle en corecte levering. Ik ga hier zeker nog bestellen.

makkelijk bestellen en snel in huis

zeer tevreden met de bestelling

Aanrader om je koolhydraatarme producten te bestellen

Ze hebben een groot assortiment aan koolhydraatarme producten, de levering ervan is snel en zijn altijd goed keurig verpakt. Erg fijne webwinkel.

duidelijk en snel geleverd

Nadat ik e.e.a. heb besteld en geprobeerd, ben ik nog niet echt heel enthousiast. De toast ( 16 st.) waren zacht en zijn erg prijzig. De croissant en het Protobun cacao optimize broodje hadden in mijn beleving dezelfde smaak. Volgens mij kan het allemaal wel wat smaakvoller.

Uitgebreid assortiment, snelle levering

Veel keuze, redelijke prijzen en snelle levering. Prima!

Prima in orde

Snelle levering, prima in orde

Heerlijk

Zeer smakelijke broodmixen.

Top service. Dag na bestelling toegekomen. Producten zijn goed verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar.

De artikelen werden snel geleverd

Het adamsbrood vond ik niet zo lekker .

Eenvoudig-snel-overzichtelijk

Prima geregeld - top producten

Crackers zijn heerlijk, pizzabodem en wraps heb ik nog niet geprobeerd maar zien er smakelijk uit.

Ook contact per email verliep vlot en netjes

Helemaal goed

Super snelle verzending en lekkere producten! Zal zeker nog eens bestellen.

Goeie webwinkel maar vooral lekkere producten

Top! Webwinkel was prima en de producten ook, vooral de broodmix… super lekker.

Snelle levering.

Zeer tevreden! Eindelijk wel een heerlijk kha-broodmix gevonden en dito jam! Keurig verpakt.

Snelle levering , erg goede producten !

Eerlijke producten voor een eerlijke prijs

Eerste ervaring met Lowcarbcenter, direct goed gevoel op de site met duidelijke uitleg over de producten.

Niets op aan te merken ! Zeer goed

Snelle levering ,duidelijke beschrijving recept.

vlotte levering

woensdag namiddag besteld en vrijdag morgen al geleverd. vlotte levering!

Goed keto brood

Inmiddels twee keer het keto brood gebakken in de broodbakmaschine. Smaak is goed en wijkt niet veel af van gewoon brood. Het blijft echter wel kompakt als het uit de over komt. Mag voor mij wel iets luchtiger zijn. Desalniettemin zeer tevreden.

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!