prima producten - prima service

Alle producten die ik gebruik op 1 site

Fijne communicatie

Heerlijke producten! En keurig verzonden !

Het was voor het eerst dat ik hier iets bestelde maar wat een heerlijk brood! Ook de jam en chocola pasta waren echt heerlijk! Een aanrader voor iedereen die minder koolhydraten wil eten.

Lekkere producten

Ruime keus in producten en snel geleverd

Goede producten

Snelle levering van goede producten

Snelle levering, fijne producten

Ket keto bakmeel is absoluut fantastisch

super

de bestelling snel en netjes binnen

Mooie producten, snelle levering, fijne website.

snelle nette levering

Goede lekkere producten en snelle levering

Goede producten

Broodmixen zijn me tot nu toe goed bevallen. Ik maak ze in de broodbakmachine op het glutenvrije en volkoren programma (afhankelijk van de mix) en dat gaat heel goed. De verzending van de producten mag wel wat duidelijker met een track en trace link. Verder geen klagen.

Snel gekeverd

Fucficifiv

Lekker en KA Veel keuze. Enig minpuntje is dat sommige productje wat prijzig zijn, maar zeker topkwaliteit!

Avond ervoor besteld, volgende dag in huis

Helemaal prima

Prima shop

Prima shop, goede producten en snelle levering. Heldere website

Snel en goed verpakt met een goede communicatie

Makkelijke website Ruime keuze Snel en goed verstuurd. Gewoon een goede webwinkel

Duidelijke site en een snelle levering. Zeer tevreden over de ontvangen producten.

Lekker en stipt geleverd

Veel keuze, snel en correct geleverd. Hier bestel ik zeker nog eens terug!

Is prima gegaan

Bestelling was vlot binnen

Goede produkten

Keto broodmix gekocht en gelijk aan het bakken geslagen. (Ik heb mijn broodbakmachine hiervoor gebruikt.) het resultaat was geweldig, Goed luchtig en heerlijk van smaak. Ik ga dit zeker vaken beruiken

Super snelle levering

Makkelijk bestellen en supersnel bezorgd.

Duidelijke site en goede service

Goede service en snelle bezorging. Top! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Duidelijke website, snelle levering

Lekkere spullen voor een prima prijs.

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!