Heel correct verpakt, snelle levering, kortom dik in orde!

Was heerlijk hoor mmmmm en ik heb bij jullie besteld was amandelmeel en kocosmeel en de zoetstof Erythritoleen kilo (bakpakket ) . En de bestelling goed afgeleverd ben zeer tevreden. Aan mij hebben jullie een vaste klant .

prima snelle levering en heerlijk brood

Het ketobrooddeeg is makkelijk te maken tot een heerlijk brood.

Snel goed verpakt alles naar wens!

Uitstekende producten een 100% vertrouwde website al eerder daar bestellingen gedaan zonder enige problemen

1ste keer een bestelling geplaatst en zeer tevreden met de snelheid en goede communicatie! Tot de volgende keer

Goede service en snelle levering

Mijn ervaring is goed en ik zal zeker weer iets bestellen.

Erg snelle service, en alles netjes verpakt.

De wraps waren snel geleverd en smaken hetzelfde als gewone wraps, heerlijk!

Goede producten

Snelle levering, prima producten

Snelle levering prima producten

Snel geleverd en goede spullen

Veel keuzes waarmee een kha dieet volgen weer een stukje makkelijker wordt. Eerlijk gezegd werd ik zelfs nogal hebberig. Ben blij dat ik jullie gevonden heb. Een aantal dingen zijn wel behoorlijk prijzig helaas….

Super tevreden!

Producten zeer snel ontvangen en alles smaakt ook heel lekker!! Zal hier zeker weer bestellen!!

Duidelijke website, snelle levering

Ik was op zoek naar een vervangingsproduct voor suiker, en was verrast van de vele andere artikelen. Ik heb nog verschillende artikelen besteld. Ben benieuwd hoe ze smaken.

Ik heb voor het eerst producten besteld bij Lowcarbcenter.

Alles was goed ingepakt en snel bezorgd.

Super, hier hebben ze wat ik zoek!

Geweldig. Ik ga zeker vaker bestellen hier!

Fijne producten kunnen bestellen, snelle levering

Fijne producten voor een goede prijs!

Snelle levering en fijne producten. Zeker aan te raden.

Prima assortiment

Goede keuze uit goede producten

Goede site en snel

Voor het eerst besteld ben heel benieuwd naar de producten

Goede producten en snelle levering

Suikervrije en koolhydraatarme producten zijn prima.

goede service en snelle bezorging

Mijn bestelde goederen werden in goede orde en snel bezorgd. Over de low carb etenswaren kan ik nog niets zeggen, want ik ben er nog niet aan begonnen.

Top producten

Vlotte en betrouwbare levering.

Bestelling goed ontvangen en op de afgesproken dag

Bestelling goed ontvangen en op tijd op de aangegeven dag

fantastisch!!

Snelle verzending en super producten!!!

Ben niet lyrisch

Het heeft heel veel moeite gekost om Nederlandse beschrijving te krijgen van een gekocht product. Dat er geen glucose strips te koop zijn bij deze firma.

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!