Snelle service. Netjes verpakt. Leuk assortiment

Prima Kha producten

Ik heb gesmuld van de noedels en de rijst en de spaghetti. En dan te weten dat er zo weinig koolhydraten in zitten. Dat is helemaal een feest. Zo kan ik toch pasta of rijst eten en me toch aan mijn dieet houden. Perfect.

Topervaring

Zou het wel prettig vinden als de bezorging wat sneller zou gaan.

De website was duidelijk en er werd snel geleverd, als ik het zou kunnen afhalen volgende keer zou dat helemaal top zijn, ik woon heel dichtbij nl.

Prima producten, snelle levering.

Veel bedrijven zeggen lowcarbproducten te verkopen, maar die blijken toch nog veel koolhydraten te bevatten. Deze producten zijn, volgens de verpakking, echt koolhydraatarm. En lekker!

lekkere producten

Ik heb nog niet alles geprobeerd maar wat ik gegeten heb is lekker. Snelle levering dus prima ervaring.

Makkelijk en overzichtelijk bestellen. Snelle levering.

Goede service snelle levering

Heel goede levering.

Veel keuze

Veel keuze van goede producten en snelle levering

Het proefpakket met sausjes moet ik nog proberen de salty caramel pasta is super lekker!

Goede en snelle levering

Dit was de eerste keer dat ik hier wat besteld heb maar zeker niet de laatste keer. Binnen 2 dagen pakte thuis bezorgd.

Ruime keuze en snelle levering

Veel keuze in verschillende producten, wat bezorgd werd was ook goed van kwaliteit en was er snel.

prima levering, prima producten

prima levering, prima producten

Mooie producten, heel blij mee.

Mooie producten, snelle levering

Duidelijke webshop, veel keuze, makkelijk bestellen. Snelle levering en goed verpakt. Onmisbare webshop voor kha levenswijze.

Potjes jam waren extra goed verpakt.

Goede producten

Snelle levering en ik ben tevreden met de producten

Snelle levering, fijne producten

De producten worden snel geleverd. Ik vind het erg fijn dat het bij een afhaalpunt van postnl kan worden bezorgd. De producten zelf zijn van goede kwaliteit en smakelijk ook nog.

Snelle levering en heerlijk brood!

Makkelijk te bestellen, goed verpakt op tijd geleverd en lekker brood.

Snelle levering Goede producten.. Top Winkel..

Geweldige producten

Grote keus!

Snel en makkelijk

Snelle levering geen klachten

Heel teverden

Snelle en goede levering

Goede communicatie over bestelling en tijdig bezorgd

Heerlijk

Duidelijke webshop, makkelijk bestellen, snelle levering en heerlijk brood van lowcarbchef.

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!