Correct en vlot

Bestelling was zo geregeld en zo binnen. Keurig.

Ketobrood, pindakaas en tortillas

Heerlijk brood, eenvoudig om te maken. En inderdaad niet te onderscheiden van "normaal" bruin brood. Na het bakken van het brood 2 sneetjes opzij gezet en de rest gesneden, laten afkoelen en in de vriezer gedaan. I.c.m. de pindakaas (flink roeren van tevoren) heb ik na 2 sneetjes voldoende voor de lunch. De tortilla's zien er lekker uit maar heb ik nog niet gegeten.

Super snelle levering

Een aanrader!

Goede producten en snelle levering

Goede producten en zeer snelle levering

Vlotte en correcte levering

Levering was vlot en correct. Tussendoor netjes geïnformeerd over de status van de bestelling. Webshop ziet er goed uit en is prettig in gebruik.

Vlotte bediening en super producten

Groot assortiment en snelle levering

Veel producten op voorraad en vandaag besteld, morgen in huis. Ik ga vaker bestellen.

Besteld, geleverd, heerlijk brood

goede service

tevreden met produkten en goede snelle levering

tevreden met produkten en goede snelle levering

Snelle levering en goed verpakt

Makkelijk te bestellen en duidelijke uitleg op de website. Snelle levering en het zat netjes verpakt. Erg tevreden!

Positieve ervaring

Diverse producten beschikbaar voor het keto dieet. Alles in orde. Ik zal opnieuw bestellen.

Helemaal goed!

Veel aanbod van koolhydraatarme producten en vlotte levering. Alles goed verpakt.

Heel erg goed en zeer tevreden

Snelle levering. Goede producten en prijzen heel goed.

Snelle levering én lekkere recepten

Superfijne website boordevol heerlijke recepten. Ik heb er al veel meerdere keren gemaakt. Onlangs een bestelling gedaan en de producten zijn snel geleverd.

Heel fijne producten en heel snel geleverd zeker tevreden

Prima en lekker

Heerlijke producten.

Fijne website met goede producten

Volgende keer ga ik nog meer producten bestellen!

Snelle levering.

Bestelling makkelijk te plaatsen, snelle levering en wat een uitgebreide keuze!

Snelle en correcte levering. Product zoals beschreven. Dank

Heel tevreden, zeer snelle levering, netjes verpakt en een goede prijs

Prima, snelle levering

Snel geleverd en de 'suiker' smaakt prima!

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!