Mooie site, snell en nette levering

De site was makkelijk te doorzoeken. Goede duidelijke omschrijvingen van de artikelen. De levering was snel en goed verpakt.

Prima, snel geleverd

Verschillende artikelen besteld. Snel en netjes geleverd.

Fijne winkel ervaring

Fijne website, niets op aan te merken. Veel producten. Snelle levering. Dik tevreden dus allemaal al….

makkelijk om te bestellen en snel geleverd

Super snelle levering en heel tevreden!

Kan nog geen verbetering puntjes vinden.

Prima en snelle service

Na de bestelling krijg je netjes te zien hoe het er mee voor staat, waar je pakketje is en wanneer die geleverd wordt. Binnen 3 dagen alles in huis.

Goed, snelle levering.

Bestelling werd snel geleverd. Breekbare producten waren goed verpakt en er werden geen onnodige verpakkingsmaterialen gebruikt die slecht voor het milieu zijn.

Vlotte levering en superlekkere broodmix

Enkel jammer dat voor een groot bedrag naar Belgie niet gratis wordt verzonden

Goede producten, snelle levering

Goede producten, snelle levering

Duidelijke website en snelle levering!

Zie graag dat er geen verzendkosten in te zouden worden gebracht of een voucher voor volgende aankoop

Helemaal top!

Snelle levering en netjes verpakt

adequaat geleverd, crackers heel lekker en knapperig

ik heb met die ene zin mijn waardering duidelijk aangegeven, ik kan het iedereen aanbevelen

Snelle levering, uitgebreid assortiment

Ruime keuze in keto producten en snel geleverd. Toppie,

Ik vond het heel plezierig winkelen. Omschrijvingen van producten zijn duidelijk. De producten die ik heb gekocht smaken heerlijk. De levering was snel en netjes. Ik ben heel tevreden.

Groot assortiment

Groot assortiment wat super fijn is als je iets zoekt. Vind veel producten wel echt heel prijzig maar dat is bij elke webshop met dit soort producten. Wel vind ik de levering supersnel gaan dat is zeker een pluspunt en niet eens zulke hoge verzendkosten. Ik kom zeker terug op deze webshop

Alles prima geregeld

Na het bestellen werden onze producten snel geleverd. Kwaliteit is goed en zal er zeker weer eens bestellen

Goede kwaliteit, snelle levering

Heerlijke koolhydraatarme kwarktaart gebakken met het bakpakket!!!

Snelle en correcte bezorging

Makkelijk bestellen en betalen.

Goede producten voor een vriendelijke prijs

In ons low carb dieet konden wij in de supermarkt in ons dorp niet dat vinden wat we hier wel gevonden hebben. Dat maakt het stukken makkelijker. Ook als er wat minder wordt gekocht zijn de verzendkosten acceptabel

Makkelijke site, snelle levering

Lekker en gezond

De spaghetti die ik bestelde was erg lekker, hij leek zelfs rijker dan de traditionele spaghetti. Ook de kaassnack met eiwit, erg lekker. Volledig aanbevolen de producten die ze aanbieden.

gewoon goed!

Ik ben blij met alle mogelijkheden die low carb biedt

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!