Geweldig!!

Snelle levering, goede producten!!

Snelle levering.

Top producten. Zeer tevreden.

Besteld en een paar dagen later zoals beloofd in huis

Snel en correct

Opzoek naar Atkins producten. Voldoende aanwezig met korting. Weet dat Atkins nl gaat verlaten.

Kwaliteit Keto brood is uitstekend

Zeer tevreden over de producten als ook de service. Bereiding van de brood is gemakkelijk. Smaak is prima. Ook op de service valt niets op aan te merken. Tijdens transport is één broodmix opengegaan, na melding is dezelfde dag nog het bedrag teruggestort. Producten zijn niet goedkoop maar van prima kwaliteit.

Besteld en volgende keurig verpakt afgeleverd

Geweldig snelle service en goede verzorging van de bestelling.

Snel en goed!

Goede producten, snelle levering. De atkins wraps zijn echt een aanrader net als de Pizza bodem!

Gewoon super goede prijs en snel thuis

Dinsdagsmorgens besteld en woensdag al in huis ge super snelle levering

Snel

Snel, verzorgd en conform. De betalen na ontvangst optie (Klarna of Paypal) was wel duur voor de klant, meer dan ongeveer een euro vind ik doorgaans onredelijk. Hangt ook van de aankoopsom af. Bij bedrijven die ik nog niet ken, is dat soms een reden voor mij om de bestelling niet te plaatsen, omdat ik daarbij niet vooruit durf te betalen.

Súper!

Daar vind je wat je zoekt!

Duidelijke site en snelle levering

Op een werkdag op tijd besteld, de dag zelf nog verzonden. Nog even contact gehad via WhatsApp omdat niet duidelijk was of het goede PostNL punt gekozen was, maar dat bleek in orde.

Goed en overzichtelijk

Fijn om nieuwe website te gebruiken voor keto producten te ontdekken

1e keer besteld en goede ervaring

Goede site, duidelijke uitleg, snelle verzending en heerlijke producten

Altijd in orde

Ruime keuze en snelle levering!

Fijne producten

Accurate levering, alles netjes verpakt en snel. Fijne producten.

100% tevreden op alle gebied.

Zoals steeds volledig tevreden met het assortiment, prijzen en snelle afhandeling van mijn bestellingen.

Heel veel goede produkten

Voor het eerst Broodmeel Koolhydraatdarm gekocht en gebakken in broodbakmachine, Supermals veel zaden en lekker van smaak. Vlotte bestelling .Heel Tevreden ga er zeker nog blijven kopen

Geweldige site

Goede recepten voor diabetici.

Super service

Ook geweldige recepten die ik vaak bereid!!

Snelle en correcte levering levering

Snelle en correcte levering waarvoor dank.

Product zoals omschreven.

Snel en lekker.

Snelle levering van de door mij bestelde crackers en jam, die zeer smaakvol bleken te zijn.

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!