Een fijne webshop

Makkelijk te bestellen, volgende dag al in huis en goed verpakt

Top site

Snelle levering , fijne producten.

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering

Duidelijke site, goede prijzen, netjes ingepakt snelle levering!

Duidelijke site, goede prijzen, netjes ingepakt snelle levering!

Duidelijke site, goede prijzen, grote variëteit, snelle levering!

Niet normaal snel geleverd. Ben er super happy mee!

Fijne website voor een fijne livestyle!

De site is zeer gebruiksvriendelijk. Het assortiment is groot. Ik zal zeker nog een keer bestellen!

alles naar wens

Ruim assortiment met zeer lekkere producten. snel geleverd

Snelle levering, netjes ingepakt.

Overzichtelijke website, snelle service. Mooi ingepakt.

Lijkt zeer goed

Ketobroodbakmix reeds gebruikt en smaakt prima. Helaas blijft u aandringen op een beoordeling en heb ik nog geen kans gehad om uw lijnzaadmeel uit te proberen vandaar 3 sterren gegeven want slechts 1 op de 2 aangekochte producten geproefd. Misschien iets meer tijd geven om te beoordelen ipv mails te blijven sturen tbv beoordeling? Afhandeling en verpakking was ook perfect.

Snelle levering en niet te duur

Het pakket werd snel geleverd en netjes verpakt. De producten zijn niet al te duur.

Heerlijk brood

In de broodbakker machine Werkte super!

Goede prijs snelle levering

Prima producten. Goede prijs en nette levering

Super site, met goede uitleg.

Al menig recept gemaakt, soms met een eigen twist als ik niet alle ingrediënten in huis heb. Haal er dagelijks recepten vanaf. Dikke 10!

Ovetzichtelijke site ,correcte levering

Snelle levering en correct ,goed verpakt

Prima service. Beetje vreemd dat je niet direct een track-and-trace code krijgt, zit veel tijd tussen. Kan me haast niet voorstellen dat het pakket direct verzonden wordt en ik pas 4 dagen later een code krijg. Buiten dat: geen klachten. De crunchy keto bars zijn lekker

Fijne webshop

Producten worden in goede staat afgeleverd en bestellingen zijn altijd op tijd.

Snelle verzending van de producten.

Snelle service!

Producten zoals omschreven en goede, snelle service!

Gewoon prima en snel :)

Besteld, volgende dag in huis :)

Niks op aan te merken

goede kwaliteit producten

snelle levering en goede kwaliteit van de producten.

Snel geleverd en ik heb heerlijk Keto brood kunnen bakken. De chips en de suikervrije honing waren ook erg lekker. Het brood houd ik er voorlopig in, heb geen te vol gevoel na het eten en het smaakt heerlijk.

Snelle levering , goed verpakt

Lekker brood!!

Vooral het gemak van een zak broodmix met bijgevoegd zakje gist, vind ik heel prettig. Ik maak altijd deeg in de brood bakmachine, kneed het dan nog goed door en laat het in de vorm nog ruim een uur rijzen. Resultaat: prima!!

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!