Mooie website, makkelijke bestelprocedure

Via collega op deze site terechtgekomen. Lekkere dingen besteld. Momenteel een brood in de oven. De rest moet nog uitgeprobeerd

Erg tevreden

Net wat ik nodig heb en de smaak en kwaliteit is prima

Fijne producten, snelle levering

Alles voor low-carb bakken en koken bij elkaar

LowCarb

Groot aanbod lowcarb producten. Sommige producten zijn qua prijs en inhoud verhouding achterlijk duur. Vooral de producten van FeelingOk. Voor de rest is bestellen, betalen en bezorgen makkelijk en snel.

Heerlijk

Erg lekker brood. Aanrader... Top

Snel en netjes geleverd.

Vriendelijke klantenservice

Mijn bestelling snel ontvangen! Erg blij mee want ik was ook door mijn voorraad heen.

Makkelijk bestellen.

Makkelijk bestellen. En supersnelle levering. Producten top!

Fijne producten voor het keto dieet, wel erg duur maar je moet er wat voor over hebben ;).

Snelle en goeie service! Wanneer er iets is met je bestelling snelle reactie en actie.

Prettig ervaren goede producten en snelle levering !

Snelle levering, goed verzonden

Prettige website, snelle levering en alles keurig verpakt

Snelle en vlotte service

Mijn bestelling is snel en vlot aangekomen. Perfect geregeld. Ik bestel zeker nog een keer.

Prima en snelle service.

Besteld en netjes geleverd zoals beloofd. Geen op of aanmerkingen dus.

Makkelijke snelle en vriendelijke levering

Snelle en goede service

Bestelling netjes ingepakt, snel verzonden en goede service

Lekker snel geleverd

Buiten de snelle levering hebben ze op de producten een duidelijke beschrijving staan.

Topproducten en snel geleverd!

Eerste bestelling gedaan vorige week. Supersnelle levering en goede en lekkere producten. Ik ga hier vaker bestellen!

Super fijn, hele snelle aflevering en duidelijke webwinkel om te bestellen.

Goed verpakt en snel in huis

Prima.

Overzichtelijke site. Bestellen probleemloos. Afleveren prima.

Alles klopt, alles op voorad, snelle levering.

Snelle en correcte levering

De bestelling was prima in orde en werd snel geleverd.

snelle, nette en goeie bezorging

mijn bestelling was er zelfs eerder dan belooft. Netjes verpakt. Fijn en ruim assortiment. Ik bestel zeker vaker!

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!