Goede produkten. Wel duurdere segment

Geleverd zoals besteld en levertijd zoals beloofd.

Groot assortiment, geleverd zoals beloofd en op tijd.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Mooi assortiment voor koolhydraatarm bakken. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Zoveel mogenlijkheden aan variatie

Ruime keuze, goede kwaliteit!

Als betrekkelijk nieuweling op het gebied van LowCarb voeding ging er een wereld voor me open toen ik via Lowcar Chef op deze website kwam. Het is vrij prijzig maar de kwaliteit is erg goed. Er is zoveel keuze en de bezorging was razend snel. Ik blijf zeker een regelmatig bezoeker van deze site.

Snel en nette bestelling

Miste in mijn bestelling 1 product naar een e-mailtje werd alsnog gelijk verstuurd en was volgende dag binnen super

(h)eerlijke producten en snelle levering

prima webshop met groot assortiment, walhalla voor de lowcarb liefhebber

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden

Echt heel lekker brood.

Ik pak 't brood in de broodmachine. Niet te onderscheiden van brood met veel koolhydraten. Heerlijk luchtig. Kom maar een keer proeven als je me niet geloofd ;-). Ik bak om de dag een brood af!

Snelle levering van bestelde producten

Perfekt

Wederom een erg goede en positieve ervaring. Snel verzonden, goed verpskt.

Snel en correct

Heel snel en netjes geleverd

Snelle levering van heerlijke producten

De eerste keer besteld bij Lowcarbcenter.nl Heerlijke producten zonder bijsmaak. Ik kom zeker terug!

Fijne producten, snelle levering!

Uitgebreid assortiment, top!

Snelle, goede levering.

Snel geleverd helaas niet alles op voorraad.

Snel geleverd en degelijke producten

Elk jaar doe ik 1 of 2x een keto kuur van enkele weken. Goed voor mijn gezondheid en om gewicht te verliezen. Degelijke producten vinden hiervoor is niet altijd gemakkelijk, maar bij Lowcarbcenter.nl vind je het!

Snelle service, prima contact

Ook na een foutieve levering was de service snel en correct. Super fijne contact en fijne lroducten. Ik zal zeker weer bestellen!

Adequate reactie, vlotte nazending!

Heel snel mijn bestelde producten ontvangen. Helaas mistte er 1. Contact gehad en de volgende ochtend al in huis. Superfijne service dus.

Snel

Heel erg tevreden over de producten en service.

Wat een service!

Ik had een bestelling gedaan, maar ik was nog een artikel vergeten. Ik stuurde hen een mail en ze hadden het "vergeten" artikel al bij mijn bestelling gedaan. Heerlijk deze service. En wat kon ik snel beschikken over mijn artikelen. Echt te gek!

Alles naar wens

Kwalitatieve producten aan een correcte prijs en zeer snel geleverd! Top service.

Top snel geleverd. Lekker tot nu toe

betalings problemen

de producten zijn in orde. maar ik probeer te betalen met Mastercard te betalen , maar U weigert mijn kaart , van mijn vriendin wel die ook in Belgie woonachtig is, hoe komt dat? meer sterren indien betaling van mijn keuze .

Bestelling was snel geleverd

Ik vond het fijn dat ik niet lang hoeft te wachten op mijn producten, dat was een snellen levering.

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!