Fijn assortiment snelle bezorging!

Super positief!! Dank en zeker tot snel :)

Netjes verpakt met nog een persoonlijke boodschap. Producten snel in huis...

Lekkere recepten en de producten zijn van goede kwaliteit.

Fijn dat je zo goed, gezond en lekker eten kunt combineren.

Fijne site

Een hele fijne site waar je makkelijk alles kunt vinden en snel bestellen. En keurig op tijd binnen!

Alles perfect

Hele snelle levering en top assortiment!!!

Prima product, snel geleverd

Eenvoudig te bestellen, voordeliger dan menig andere aanbieder, heel redelijke verzendkosten. Levering zelfs een dag eerder dan aangegeven.

Prima producten, ruim aanbod en snel geleverd

Had Erythritol nodig voor m'n bakavonturen en vond deze hier tegen een redelijke prijs. Werd gelijk verleid om nog wat andere producten te proberen. Fijne site, duidelijke productomschrijvingen. Pakketje werd netjes en vlot verstuurd, voorzien van een korte persoonlijke boodschap. Altijd leuk ! ;-)

De keto bars zijn echt heerlijk, eindelijk weer een kant en klare snack die ik eten mag!

De keto bars raspberry cheesecake en chocolate Nuts zijn zeker aanraders. De andere ga ik ook nog proberen. Met een keto dieet moet je de snacks vaak zelf maken. Heel fijn om gewoon weer iets te kunnen pakken zonder erbij na te hoeven denken.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Ik kan weer genieten van een heerlijk stukje chocola zonder me heel schuldig te voelen!

Prima webshop én fantastische recepten.

Goede webshop, prima produkten, snelle levering.

Goede en snelle levering!

Blij met de goede en snelle levering!

vlotte levering

vlotte levering

Lekker

De producten zijn super. Jammer dat postnk hier in België niet aanbelt om pakketten in te leveren, terwijl we de hele dag thuis zijn. Ons pakket stond dus in een vies hoekje voor een hele nacht, waar ze geen pakketjes horen achter te laten. Dat is jammer. Voor de rest, heel tevreden met lowcarbchef!

Super goeie en lekker vervanging van suiker

Op een verantwoorde manier lekker bakken. Ik zocht nog naar een goede vervanger voor suiker, want bakken is echt mijn passie. Door het gebruik van erithrytol kan ik nu op een verantwoorde en bewust manier lekker bakken zonder dat ik mezelf direct druk hoef te maken slechte suikers binnen te krijgen.

Onlangs eerste keer een bestelling gedaan. Stevig ingepakt, snelle levering.

Snelle levering en lekkere producten. Wij bestellen zeker weer.

Goede snelle service

Aantal producten besteld voor mijn koolhydraatarm dieet. Producten zijn prima en snel geleverd.

Snelle en nette levering van producten

Snel en compleet aanbod

Breed assortiment met goede info over de producten.

Geweldig !

Snel en keurig verstuurd met persoonlijke notitie !

Vlotte en snelle verzending!

Was tot om eens x anders te bestellen

Goed, ook omdat 1 van de producten niet goed meer was. Er werd toen netjes een nieuwe opgestuurd.

Top service!

Ik heb al verschillende keren besteld en altijd in de service top. De producten zijn kwaliteitsvol en de levering is heel stipt.

Zeer snelle levering

Snel, betrouwbaar en goede producten

Producten werden snel geleverd. Wilde alleen erithyrol bestellen (bleek zeer de moeite waard) maar heb ook abrikozenkoekjes en noodles besteld. Allen heerlijk! Zeker een aanrader.

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!