snelle bezorging fijne producten

snelle bezorging fijne producten

Gunstige prijs, en snel in huis

Gunstige prijs, en snel in huis

Pizza bodems

We bestellen met regelmaat de pizza bodems Liza . Dunne stevige bodems om zelf te beleggen met wat jij lekker vind!!!! We vinden dit een heel goed alternatief om toch pizza te eten en de smaak is prima... per twee verpakt!! Ik zou zeggen ....doen!!

zeker voor herhaling vatbaar

goed en uitgebreid aanbod van koolhydraatarme producten, snel geleverd en netjes verpakt

Alles in orde!

Snelle levering, goede producten

Ik ben 100% tevreden. De bestelling was snel geleverd, goed verpakt en de producten zijn top.

Besteld en b8nnen2 dagen thuis. Keurig daar hou ik van.

super!

Makkelijke site, snel bezorgd en vriendelijk briefje erbij.

snelle complete levering

Bestelling snel en veilig bezorgd. Lowcarbcenter heeft erg veel keuze in kh arme producten. Helaas wel veel bestellen voor gratis bezorging.

Vlotte levering en kwaliteitsvolle producten

Vlotte levering en kwaliteitsvolle producten

Zinvolle combinatie van recepten en aankopen

Tijdens mijn eerste aankoop heb ik een uitgebreide keuze gemaakt uit producten die noodzakelijk zijn om te bakken, maar ook dingen die gewoon lekker leken. En dat waren ze ook, alles kwam tijdig en goed verpakt binnen, zelfs met een handmatig geschreven boodschap. Er ging echt een koolhydraat arme wereld voor ons open, dat maakt het mogelijk om gezonder te eten en het gewicht beter in de gaten te kunnen houden. Hier gaan we vaker gebruik van maken om vooral op het gebied van bakken en desserts lekkere en gezonde gerechten te maken.

Eenvoudig bestellen en supersnelle levering

Eenvoudig bestellen en supersnelle levering

Groot assortiment, snelle levering en vriendelijke service

Ze hebben een groot assortiment met producten die laag in koolhydraten zijn. Zeer snelle levering, met een handgeschreven bedankje erbij. Ook op het gebied van klachtenafhandeling scoren ze wat mij betreft goed. Ze zijn goed bereikbaar. Kreeg ooit iets geleverd met een relatief korte houdbaarheidsdatum, dat is in overleg goed afgehandeld.

Prima en nette levering.

Levering prima op tijd en alles ziet er netjes uit. Nog geen producten geprobeerd maar dat komt zeker goed met alle lekkere recepten op de site.

Het pakket werd razendsnel geleverd en de producten zijn uitstekend van smaak.

Tot nu toe 7 kg kwijt.

Veel nieuwe recepten geleerd; merendeel lekker; en tot nu toe al 7 kg kwijtgespeeld. De online bestellingen snel en correct geleverd. Heb wel nog nooit zoveel verschillende voedingswaren in mijn frigo en voorraadkast gehad. Ook wel veel werk.

Heel positief

Producten zijn makkelijk te bestellen en zeer snel geleverd. Goed verpakt en precies zoals verwacht.

Helemaal super netjes optijd geleverd en verpakt

Snel geleverd keurig verpakt ruime keuzen

Grote keuze

Er is veel keuze in koolhydraatarme broodmixen en na er inmiddels drie uitgeprobeerd te hebben, steekt voor mij het Atkins broodmix er met kop en schouders boven uit. Lowcarbcenter doet wat het beloofd, ik had de complete bestelling snel in huis.

Goede en snelle levering

Ruime keuze uit producten die snel en goed geleverd worden.

Bestelling was netjes op tijd bezorgd.

Mijn bestelling was keurig verpakt. Zelfs een glazen pot met pasta was nog eens extra verpakt voor de zekerheid, top! Jammer dat in de kilozak met nepsuiker een gaatje zat waardoor er allemaal suiker in de doos zat.

Goede spullen, snelle bezorging

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!