Eindelijk geteste producten

Top service, super snel en goede klantendienst. Steeds nieuwe producten om uit te testen. De beoordelingen door mede gebruikers zijn ook heel fijn.

Top product!

perfect om mee te bakken

Heerlijke kha recepten en goede producten

Heerlijke recepten, heb er al veel van gemaakt. Goede producten in de webwinkel wel beetje prijzig als je weinig budget hebt.

Mijn bestelling was snel geleverd, met een leuk bericht erbij van de eigenaar

Snelle levering! Lekkere producten!

Lekkere producten met een duidelijke omschrijving van de ingrediënten. Prijs kwaliteit is zeker ok. Alles werd snel en netjes geleverd.

Geweldige producten

Geweldige producten en snel geleverd

Snel geleverd en goed!

Duidelijke website

Makkelijk te bestellen. Zit keurig verpakt. Werd ondanks de sneeuw netjes op tijd geleverd. Fijne producten

Snelle goede service

Callowfit sauzen besteld, goede snelle service en levering.

Goed, snel en betrouwbaar

Low Carb producten besteld via de site en deze waren zeer snel binnen.

Ruim aanbod, goede service en snelle levering

Ik ben super tevreden over lowcarbcenter. Het aanbod op de site van kh arme producten is groot en gevarieerd, leuk is de combinatie met de receptensite. Ik kon mijn bestelling gemakkelijk plaatsen en deze werd snel geleverd. Ik was ervan onder de indruk hoe stevig en netjes mijn pakket was verpakt met karton en papier. Ook zat er een klein geschreven briefje bij namens de verkoper, ik vond dat een leuke touch en een teken dat er echt aandacht aan de bestelling was besteed. Een aanrader!

Top producten

De producten worden snel verstuurd zijn erg goed en lekker..

Duidelijke informatie! Goede levering.

Goede informatie en zorgvuldige levering.

Goede Service en Snelle levering.

Mooie selectie aan low carb producten.

voor herhaling vatbaar

Vrij volledig aanbod, Prijs is niet altijd de beste maar wel concurentieel. Zeer snelle service/verzending en levering.

Goede site...producten goed en snel geleverd!!

Uitmuntend!

Groot veelzijdig assortiment aan koolhydraatarme producten, een snelle levering met de grootste zorg verpakt! Super!

Geweldige produkten

Alles snel geleverd.simpel en duidelijk

Amazing

Great selection of products, extremely fast delivery! Recommended!

Lekkere producten

Lekkere producten, snel geleverd.

Een hele goede service

Het is nu de eerste keer dat ik b8j lowcarbcenter heb besteld. Het was heel goed verpakt en de bestelling was in een korte tijd aan huis bezorgd. Mijn volgende bestelling gaat weer naar dit bedrijf.

Mooie website

Keurig op de hoogte gehouden door track en trace, gewoon top

Heerlijke recepten en fijn afvallen

Ben heel blij dat ik jullie ontdekte via een vriendin op face book lekkere recepten niet moeilijk en ook niet dat je allemaal dure dingen voor hoef te kopen

Geweldig!

Fijne producten en vooral een hele snelle verzending!

Fantastisch!

Snelle service, pakket zwierf en tijdje rond bij Postnl, maar het contact was héél correct. Het briefje in het pakket maakte het erg persoonlijk, super leuk, zeker in deze tijd. Ik ga zeker vaker bestellen bij u.

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!