Snel geleverd en leuk details het persoonlijke kaartje wat bij de bestelling zat

Goede producten

Goede producten, super service!

Duidelijke site met goede producten. Ik zag dat sommige producten goedkoper waren dan bij andere sites. Er ging iets mis bij de levering, dit via de mail heel snel opgelost, geen problemen en meteen een nieuwe levering gekregen. In een woord 'super'!

Snel bezorgd en goede producten

alles netjes ingepakt

Besteld de volgende al in huis. Mooie pruducten

Fijne site en goede service

Fijne webshop om producten te bestellen. Altijd goede service! Ik bestel er regelmatig!

Gewoon goed

Snel en goed, precies wat ik wil.

Snelle levering met prima producten

De bestelling werd snel geleverd.De bestelde producten waren netjes verpakt. Fijn dat er een website is waar je koolhydraatarme producten kunt bestellen. De producten zijn van hoge kwaliteit. De pijs/kwaliteit verhouding is prima. Gezonde producten zijn helaas nog steeds duurder dan ongezonde producten, hopelijk wordt dit in de toekomst nog anders.

Top product

Is prima bevallen. De taart viel goed in de smaak!

Mooie recepten op de website.

Op de site staan heerlijke recepten van snacks naar nagerechten, van brood naar bowls. Duidelijke ingrediëntenlijsten met duidelijke beschrijvingen. Ook kan je via de website producten bestellen, die je meestal de volgende dag binnen krijgt. Ga zo door!

Snel en makkelijk

Als ik iets bestel dan is er het heel snel en het is goed , Heb nu een aan tal dingen besteld wat ik nodig heb voor het bakken of jam wat hier niet te krijgen is. Nou zoek ik ook niet echt meer als ik bij lowcab een recept zie en ik wil het maken bestel ik het bij ik het daar, dan weet ik dat het goed is En het word snel geleverd dat is ook belangrijk. Perfect dus .

Lekkere spullen

Goede kwaliteit

Snelle levering en goede producten

Snelle levering en goede producten

Nog nooit problemen mee gehad

Heel goede producten

Goede producten.

Good products, wrong information

The products are really good, but the prices can be steep if one is buying several items. However, I appreciate the variety! Just wish the net carbs were properly displayed, as I bought several chokay items where the website shows them as very low in ‘net carbs’, when this is not the case! In EU products the net carb amount is already calculated in the label. So they are not low carb, just reduced in sugar (but each bag is still 18g of carbs!!). I would expect a low carb store to display this properly, as I trusted what you’d shown and got kicked out of keto for eating this. Now I’m left with 9 bags that I cannot even eat, so not the happiest buyer.

Prima service!

Mijn bestelling kwam razendsnel, was keurig verpakt en had klein handgeschreven bedankje erbij.

Alles snel geleverd

Alles snel bezorgd en een persoonlijk kaartje erbij en daar hou ik van!

Heerlijke recepten en producten

Er is voor iedere groente enz wel een recept te vinden. Ook voor de zoetekauw zijn er veel producten te koop. Goede uitleg bij vragen over van alles en nog wat.

Goede en snelle service

Producten zijn super.

Goede producten en snel geleverd

Snelle levering, prima producten. Zeer tevreden.

Ik ben erg tevreden. Ga hier zeker opnieuw iets bestellen.

Geweldig!

Snelle levering goede kwaliteit!

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!