Super snel in deze periode

Snel verstuurd. Duidelijke omschrijving wanneer het pakket werd bezorgd.

Prima afhandeling

Producten bestellen ging makkelijk via de site en werden keurig verpakt en snel geleverd.

Lekker.

Alles in orde, goede producten, snelle levering

super top

mijn alle eerste bestelling om 19:30 besteld en de volgende ochtend om 9 uur al binnen super snel en de prijs is zo voordelig ik bestel zeker weten nu al mijn producten hier wat ik kan gebruiken

Duidelijke site en producten zijn netjes en goed verpakt en verzonden. Nu afwachten hoe het allemaal smaakt.

Super fijne producten

Ben heel blij met dese gezonde producten!

Lekkere producten!

Snelle service, prima producten. Hoger score gehad als producten niet zo duur waren. Bv tarwegluten kan ik elders voor de helft krijgen.

Great

I'm very happy with my order, I was surprised how fast I got my delivery. High quality products with adequate price. I literally love the Keto Bar.

De juiste spullen gekregen, makkelijk overzicht en snel geleverd.

Super snelle service en mooie producten

Snelle service en voor goed verpakt geleverd. Goede producten.

Duidelijke site, bestelling vlot binnen

Op de site kon ik mij goed inlezen over de producten, de producten werden fatsoenlijk ingepakt (glazen potje met extra karton erom heen) en waren snel in huis. Hier kan menig bedrijf wat van leren.

Netjes en heel snel ontvangen ben zeer tevreden en zal zeker meer gebruik maken van jullie website om producten te bestellen.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en perfect de spullen ontvangen

Goede producten, snelle levering

Zoals altijd snel geleverd en weer heerlijke producten ontvangen

Goede webshop

Alles wat ik besteld heb is netjes op tijd geleverd. De producten zijn goed.

Klantvriendelijk

Ruim assortiment, snelle verzending en klantvriendelijke communicatie

Alles prima enkel de verzending is duurder dan eerst beschreven stond..

duidelijke site en vlotte en goed verpakte levering. indien nodig snelle reactie op de mail of WhatsApp.

Snelle levering.

Prima producten, snel binnen

Positief

Verse en lekkere noten voor een heel goede prijs

Goedje service

Ik had zelf het verkeerde huisnummer genoteerd en kreeg een bericht dat mijn pakket was afgeleverd. Dat kon helemaal niet want dat huisnummer bestaat helemaal niet in onze straat. Na een mail van mij aan Lowcarb met daarin het goede huisnummer kreeg ik binnen een paar dagen alsnog het bestelde thuis afgeleverd.

Doen wat ze beloven

Binnen 1 dag bezorgd. Super geregeld

Uitstekende service

Snelle levering, goed verpakt

Snelle levering goed prijs

Snelle levering en goede prijsverhouding

Makkelijk te bestellen. Snel in huis.

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!