Prima service en snelle levering.

Ik ben heel blij dat ik dit gevonden heb!

Zeer tevreden, diverse producten voor mijn kha dieet, snelle en zorgvuldige verzending, en de producten smaken ook goed! Ik ben een vaste klant geworden na 2 testbestellingen.

Perfecte klantenservice en smaakvolle keto producten

Goede klantenservice Persoonlijk geschreven berichtje op pakbon Producten met weinig koolhydraten en zoetstoffen smaken heerlijk

Goede service, snel bezorgd. Duidelijk op de site wat je krijgt. Ook goed te zien wat er in de producten zit.

Snelle levering en keurig verpakt.

Hele fijne en een overzichtelijk webshop. Zeer snelle levering,en alles keurig verpakt in een stevige doos.

Zeer snelle levering van leuke producten!

Fijn om mijn bestelling zo snel te krijgen. Ik heb nog niet alles geproefd, maar het ziet er alvast veelbelovend uit! Leuk om een webshop te hebben waarbij je zeker bent dat er weinig koolhydraten in de producten zitten.

Uitstelende eerste ervaring

Correcte afhandeling correcte levering, persoonlijke boodschap bjj levering. Ook de producten zijn zoals beschreven. Voor herhaling vatbaar

Snelle levering gehad en alles netjes verpakt!

top ervaring

Besteld en erg snel daarna was het geleverd. Alles was netjes verpakt en de bestelling was compleet. Site overzichtelijk al met al een fijne ervaring!

Fijne producten, erg lekker!! Snelle levering. Keurig verpakt. En erg leuk dat er persoonlijk iets op de pakbon was geschreven.

Hele snelle levering

Snelle bezorging en zeer tevreden over de producten wat ik heb besteld.

Snelle levering en groot assortiment. Helemaal tevreden

uitstekend

Sinds ik het keer diabetes om programma volg, en dus een koolhydraatarm dieet volg al zeer regelmatig de recepten van de lowcarbchef.nl bekeken en gemaakt. Het verkrijgen van de diverse laag koolhydraat bevattende ingrediënten ging tot aan het aanscherpen van de Covid maatregelen al lastig en dus afgelopen week toch maar besteld via het lowcarbcenter. Geweldig hoe dit afgehandeld is, binnen de gestelde tijd en nog met een persoonlijke boodschap van Quint ook. Vooral dat laatste hebben we zeer gewaardeerd.

Snelle goede levering

Veel keuze uit goede kwaliteitsproducten. Snelle levering en ook nog een handgeschreven groet op de pakbon! Ik zeg top, ga zo door!

Zoals het hoort!

Duidelijke website. Dinsdag besteld en woensdag in huis. Duidelijke communicatie over verzending. En heel leuk, even een handgeschreven berichtje van de verkoper.

Geweldig!

Duidelijke website en eindelijk een hele fijne suiker vervanger gevonden in Erythritol zonder vieze bijsmaak deze smaakt heel puur! Gisteren de eerste mon chou taart hier mee gemaakt, recept van de lowcarb chef en die is toch lekker geworden!

Veel produkten en goede service

Snel en netjes ingepakt

Wat ik nog fijn vind is dat er een kort persoonlijk bericht toegevoegd wordt. Geeft zeker toegevoegde waarde.

Mooie produkten snel geleverd !

Erg blij met de spullen die ik besteld heb. Snel in huis!!

Snelle levering, ruime keus, heerlijke recepten

Heerlijke sausjes

Snelle levering. Aanbod mag wel uitgebreider!

Goese service, mooie producten

Ik heb voor het eerst lijnzaad brood gekocht. Dit ga ik vaker doen. Heerlijk brood mrt roomboter en kaas

Mijn artikelen zijn snel geleverd, goed ingepakt en met een persoonlijk kaartje erbij voelde ik mij gewaardeerd.

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!