Lekkere spullen

Goede kwaliteit

Snelle levering en goede producten

Snelle levering en goede producten

Nog nooit problemen mee gehad

Heel goede producten

Goede producten.

Good products, wrong information

The products are really good, but the prices can be steep if one is buying several items. However, I appreciate the variety! Just wish the net carbs were properly displayed, as I bought several chokay items where the website shows them as very low in ‘net carbs’, when this is not the case! In EU products the net carb amount is already calculated in the label. So they are not low carb, just reduced in sugar (but each bag is still 18g of carbs!!). I would expect a low carb store to display this properly, as I trusted what you’d shown and got kicked out of keto for eating this. Now I’m left with 9 bags that I cannot even eat, so not the happiest buyer.

Prima service!

Mijn bestelling kwam razendsnel, was keurig verpakt en had klein handgeschreven bedankje erbij.

Alles snel geleverd

Alles snel bezorgd en een persoonlijk kaartje erbij en daar hou ik van!

Heerlijke recepten en producten

Er is voor iedere groente enz wel een recept te vinden. Ook voor de zoetekauw zijn er veel producten te koop. Goede uitleg bij vragen over van alles en nog wat.

Goede en snelle service

Producten zijn super.

Goede producten en snel geleverd

Snelle levering, prima producten. Zeer tevreden.

Ik ben erg tevreden. Ga hier zeker opnieuw iets bestellen.

Geweldig!

Snelle levering goede kwaliteit!

Prima service en snelle levering.

Ik ben heel blij dat ik dit gevonden heb!

Zeer tevreden, diverse producten voor mijn kha dieet, snelle en zorgvuldige verzending, en de producten smaken ook goed! Ik ben een vaste klant geworden na 2 testbestellingen.

Perfecte klantenservice en smaakvolle keto producten

Goede klantenservice Persoonlijk geschreven berichtje op pakbon Producten met weinig koolhydraten en zoetstoffen smaken heerlijk

Goede service, snel bezorgd. Duidelijk op de site wat je krijgt. Ook goed te zien wat er in de producten zit.

Snelle levering en keurig verpakt.

Hele fijne en een overzichtelijk webshop. Zeer snelle levering,en alles keurig verpakt in een stevige doos.

Zeer snelle levering van leuke producten!

Fijn om mijn bestelling zo snel te krijgen. Ik heb nog niet alles geproefd, maar het ziet er alvast veelbelovend uit! Leuk om een webshop te hebben waarbij je zeker bent dat er weinig koolhydraten in de producten zitten.

Uitstelende eerste ervaring

Correcte afhandeling correcte levering, persoonlijke boodschap bjj levering. Ook de producten zijn zoals beschreven. Voor herhaling vatbaar

Snelle levering gehad en alles netjes verpakt!

top ervaring

Besteld en erg snel daarna was het geleverd. Alles was netjes verpakt en de bestelling was compleet. Site overzichtelijk al met al een fijne ervaring!

Fijne producten, erg lekker!! Snelle levering. Keurig verpakt. En erg leuk dat er persoonlijk iets op de pakbon was geschreven.

Hele snelle levering

Snelle bezorging en zeer tevreden over de producten wat ik heb besteld.

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!