Heb al weer een bestelling gedaan. Zo fijn dat ik kan eten wat ik wil en dan low carb.

Snelle levering, kwaliteit van hetgeen ik besteld had was super.

Topservice

Snelle levering, goede kwaliteit, fijne communicatie.

Tevreden

Ruim assortiment low carb producten. Snel geleverd; super! Wel zou het fijn zijn als de prijzen van dit soort producten wat omlaag konden.

Goede service en goede produchten

keurig op tijd geleverd, ruime keus, wel loeiduur.

Mijn bestelling komt altijd keurig op tijd. Ik vind de producten wel erg duur. Kan het een beetje minder?

Zoals verwacht

Ik zocht een specifiek artikel, kon vinden wat ik zocht bij de omschrijving. Dus gemakkelijk besteld, goed op de hoogte gehouden en alles naar behoren afgeleverd. Tevreden dus!

Snelle levering, goede producten

Vooral de beschuiten vind ik Erg lekker’

Order klopte, alles was keurig verpakt en communicatie rondom betaling en verzending prima!

Bestelling is vlot verlopen. Product keurig geleverd.

De broodsoorten zijn lekker en makkelijk in de machine te maken.

Prima website

De bestelling is goed verwerkt en bezorgd, brood smaakt goed!

Goede producten, snelle levering

Snel bezorgd

Goede producten top

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering. Als ik op het laatste moment ik heb het niet is het fijn dat ze snel kunnen leveren

zeer uitstekend

ik ben super blij met de producten en word altijd snel thuis gebracht TOP doe zo verder

Slecht

Ik moest pakje dan zelf gaan halen bij het postpunt. Het was niet gemakkelijk omdat ik niet zo goed te been ben

Snelle afhandeling

Besteld, en morgen in huis. Perfecte service . Top.

snel en professioneel

Makkelijke website. Alles snel te vinden. Ook de bestelling zelf was binnen een dag al bezorgd. Alles netjes verpakt. Top!

Gewoon goed!

Pas een eerste bestelling, ruime keuze. Snel verzonden, goed verpakt, zoals ik al aangaf: gewoon goed!

een fijne webshop

het is een betrouwbare en goede webshop, er zijn altijd leuke en goede aanbiedingen, het bestellen is heel gemakkelijk, en het afrekenen, is heel veilig, het inpakken is ook heel goed, en het versturen, het wordt snel thuis bezorgd, en de klantenservice, is ook heel snel met het antwoord, ik ben heel tevreden, met deze webshop.

Goed!

Nette prijzen, snelle levering en duidelijke communicatie via e-mail.

vlot

Voor de 1ste x n bestelling geplaatst en Werd de volgende dag keurig afgeleverd

Wordt snel verstuurt,, is lekker tot nu toe wat ik besteld heb

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!