Goede producten, veel variatie en goede levering.

Fijn om al die low carb producten bij elkaar te hebben.

Juiste producten voor mijn leefstyle

Je bent er zeker van dat de producten in het KHarm dieet past

Goed!

Goede producten. Snel verstuurd en goed ingepakt.

Wat een top service!! Super blij met de snelle levering! En een super leuke beschrijving erbij! Bedankt!

Snelle levering, top verpakt!

Ik was verbaasd hoe snel deze bestelling geleverd werd, juist nu in deze drukke tijd! Heb alleen nog niet alle producten gebruikt!

Voldoende keuze, goede omschrijving en service.

Bij Lowcarbcenter heb ik regelmatig producten gevonden die helpen bij koolhydraatarm eten. De productomschrijving is erg duidelijk. En het persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling voelt heel vriendelijk aan.

Snelle en goede service

De bestelde artikelen zijn snel en zorgvuldig verstuurd. Daarnaast grote dank voor de vele heerlijke recepten op lowcarbchef.nl.

Goeie producten, goeie prijs, goeie service

Ik heb al verscheidene malen besteld bij lowcarbcenter. Telkens wordt ik heel goed bediend. Het hele bestelproces loopt vlot en als er iets niet helemaal volgens plan verloopt word je hier ook van op de hoogte gebracht. Ik kan lowcarbcenter zeker aanbevelen!

Levert mooi op tijd

Mijn bestelling lag bij TNT post en ivm drukte rond sinterklaas .kreeg ik van lowcarbcenter een mail met excuses omdat het iets langer gast duren .

keurige levering met een persoonlijk aan mij gerichte boodschap op een postkaart; Charming!

top levering; door de drukte bij de bezorgdiensten enigzins later ontvangen maar de communicatie vanuit Lowcarbchef was perfect. Ik ben erg tevreden!

Super snel

Fijn dat mijn bestelling zo snel binnen kwam en met een persoonlijke bericht als dank. Via Facebook ook nog extra korting gekregen.

Super service, netjes verpakt!

Super service! Alles was netjes verpakt en de persoonlijke noot op de pakbon deed mij erg goed. Ook de mail dat het pakket later bezorgd werd door toestanden bij de TNT Post vond ik heel attent. Kortom hier blijf ik bestellen zolang ik KHA eet!

zeer goede en vlotte verzending en uitstekende kwaliteit

prima kwaliteit goed ingepakt en vlotte bezorging

Heerlijke producten en gezond

Heerlijke recepten combineren levert al 8KG gewichtsverlies in 6 weken tijd!

Goede service, duidelijke informatie

Fijne webwinkel !

Amper zoet

Zeer slechte zoet beleving. Met vier zakjes in de koffie nog niet de zoet beleving vergelijkbaar met een zoetje.

Geweldig service met persoonlijk toevoeging.

Goede spullen en snelle levering

Er is veel product keuze. Producten zijn van goede kwaliteit en het persoonlijke kaartje bij de bestelling is erg leuk!

Snel geleverd! Tot producten!

Goede kwaliteit

Vlotte levering, goede producten

Super,goed verpakt,snelle levering.

Super,goed verpakt,snelle levering.

Super bedrijf met Top service

Voor de 1e keer besteld. Duidelijke site met heel veel verschillende producten. Voor en betaalbare prijs. Keurig ingepakt en zeer snelle bezorging. Ik ga zeker vaker bestellen.

Netjes en goed verpakt

Gewoon goed

Ik heb 3 artikelen besteld via lowcarbcenter en 2 dagen later was het al in huis. En dat tijdens de sinterklaasdrukte. Super service. En er zat een persoonlijk kaartje in de doos, dat was een leuke verrassing!

Snelle levering met een persoonlijke touch

Snelle levering met een persoonlijke touch

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!