Snel en goed!

Producten zijn snel geleverd, zeker in een maand als december. Alles zat keurig verpakt en voorzien van een persoonlijke boodschap. Dat doet het altijd goed. Ik ben gelijk gaan bakken!

Snelle levering en super initiatief om geschreven bedankkaartje erbij te doen. Top

Ruim aanbod in koolhydraatarme producten

Mooie producten, goede prijs-kwaliteit verhouding

Heel goede producten, super service

Geslaagde kennismaking

Mijn eerste bestelling is goed aangekomen, door de coronadrukte iets later dan verwacht maar ik werd via uw mails goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken zodat ik me niet ongerust hoefde te maken. Mijn dank daarvoor! De produkten leer ik nu zo vlug mogelijk kennen zodat een volgende bestelling er snel zal aankomen. Bedankkaartje bij de zending is een leuke attentie!

Fijne snelle service

Het leuke aan het uitpakken van de doos met goodies, was het toegevoegde kaartje dat maakte het af

Uitstekende snelle levering. De producten zijn top!

Geweldige producten

Helaas is mijn bestelling nog niet aangekomen ivm drukte bezorging, maar was blij verrast met de producten die er op de site te vinden zijn ga zeker meer bestellen hier Ook maak ik regelmatig koolhydraatarme gerechten van jullie site helemaal blij mee

Geweldige klantenservice! Ik hou echt van de persoonlijke kaart die jullie er bij het pakket versturen.

Zoals het hoort

Binnen 24 uur geleverd. Producten zoals beschreven.

Mooie Keto producten en een fijne persoonlijke service!

Een fijne overzichtelijke website met uitgebreide informatie over de producten en ingrediënten. De bestelling van de webshop heel snel ontvangen en met een verrassend persoonlijke kaartje erbij! Top!

Bestelling snel ontvangen. Er zat ook nog een persoonlijk kaartje bij.

Perfecte producten

Lekker laag in koolhydraten en een heerlijke suikervervanger.

Goede producten snelle levering

Lekkere producten. Duidelijke beschrijving op de website hoe je het product moet gebruiken. Uitgebreide website met recepten ernaast waarbij je de producten kunt toepassen. Snelle levering. Enige minpuntje niet gereageerd op whatsapp. Maar gelukkig stond op het product zelf ook een beschrijving

Producten snel geleverd. Miste 1 product. Na een berichtje snel geholpen. En de volgende dag het product in huis! Top service

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering van mijn bestelde goederen. Deze werden met zorg verstuurd.

Prima producten, snelle levering

Goede keus low carb / suikervrije producten. Goede service.

Overzichtelijke keuze van producten en snelle levering.

Een aantal producten kan ik niet in de winkel kopen en wel bij jullie. Het assortiment is overzichtelijk. De levering was vlot.

Snel mijn spullen binnen, alleen vind ik het een beetje vreemd dat je de andere dag al mail krijg voor een beoordeling en dit dan de dagen erna ook..Ik had de producten nog niet eens gebruikt..Iets minder pushen zou fijn zijn ..:) Verder tevreden.

Leuk en snel

Goede ervaringen alleen

Zeer tevreden klant!

Zeer lekkere producten, altijd heel vlug geleverd! Doe zo verder!

Alles duidelijk

Tot zover goed

IK heb bakproducten en jam en marsepein besteld. Ik ben er heel verbaasd over, echt lekker!

Product naar tevredenheid, snel geleverd

Snelle levering, alles keurig verpakt met een leuk kaartje erbij. Nog niet iets gemaakt met de producten die ik gekocht heb...maar de erythritol heeft een mooie fijne “suiker” structuur.

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!