Eerste bestelling

Werd direct netjes verzonden

Ruim assortiment

Snelle bezorging, mooie weekacties, fijne kh arme produkten

Vlot besteld en vlot bezorgd

Ik heb voor het eerst iets besteld en kon goed vonden wat ik zocht. Het bestelde pakket is binnen twee dagen bezorgd en dat vind ik super!

Van de website haal ik vaak heerlijke recepten af. Het bestellen van de producten gaat gemakkelijk en de levering hiervan gaat super snel.

Goede producten, snelle bezorging

Netjes verpakt, goede producten.

Bestelling netjes en snel ontvangen met een persoonlijk kaartje erbij: sympathieke snelle service!

Snelle en persoonlijke service

Ik had alles binnen 1 dag binnen. Nette bevestiging en track n trace code. Begeleidend persoonlijke noot op de factuur. Heel leuk

Goede producten die snel worden geleverd.

Fijne website met goede producten die snel worden geleverd.

Vriendelijk snelle service. Ik miste een product, de volgende dag was het al na gestuurd en kreeg het dubbel zonder extra kosten! Top

Heerlijke gerechten.

Ik ben heel tevreden met de recepten van lowcardchef . Een andere manier van koken ben ik zo aan het leren..super !! We zijn al een paar kilo kwijt in 4 weken. Heel blij mee en ga dit ook volhouden. Zo lekker dit.. Bedankt

Goede informatie , pittige prijzen.

Het ruime aanbod van goede producten laat mij verleiden tot aankoop van meer dan ik in gedachten had .

Ik heb aandoening aan mijn darmen, dus heb ik de koolhydraatarme producten nodig, deze website heb ik via internet gezocht, goede producten en veel variaties, wel de prijs van de producten aan de hooge kant.

Prima vlotte service, uitstekende kwaliteit.

Heel fijn dat de bestelde waren op de als voorkeur aangegeven dag werden bezorgd. Via mail werd dag na de bezorgdag gevraagd of het pakket was bezorgd.

Bestellen via website eenvoudig. Snelle levering!

Wel oke

Ik heb de pizza bodem samen met mijn moeder geprobeerd en het smaakte echt verschrikkelijk. De rest moet ik nog uitproberen maar daar ben ik ook een beetje bang voor geworden

Erg goed

Snelle levering. Goed verzorgd.

Uitstekend!

Hoge kwaliteit producten en snelle levering! Een super tevreden klant hier die komt terug voor meer lekkere bestellingen! Helemaal top!

Snelle en persoonlijke levering

De site op zich is al heel fijn omdat er zoveel goede (keto) recepten op staan. Nu ook producten besteld. De levering was supersnel (volgende dag) met een kaartje er bij met een geschreven boodschap. Daar word je toch blij van? Producten zijn goed, naar verwachting. Hier ga ik vaker bestellen!

Eindelijk kan ik terug af en toe pasta, rijst en brood eten: Toppie!

De spaghetti is super en ook de rijst. Het brood is aanvaardbaar. Ik elk geval beter dan alle andere broodmix-en die ik al heb uitgeprobeerd. Ik ga zeker nog bestellen!

TOP

Vind het fijn dat ik voor 14.00 uur bestel het de volgende dag in huis heb. de producten zijn prima vindbaar op de site!

Supersnelle levering , alles is goed ingepakt .

Keurig verzorgde levering met een persoonlijke noot

De recepten op de website zijn erg goed. De producten die ik heb ontvangen zijn ook super.

Zeer tevreden!

Altijd supersnelle levering. Nooit problemen ondervonden.

Snelle service!

Binnen 2 dagen in huis. Blij mee

Bestelling makkelijk gemaakt en snel in huis.

Terugkerende klant: de producten op lowcarbcenter.nl zijn gemakkelijk te bestellen, de informatie is duidelijk aanwezig, én alles is netjes en snel verzonden. Ik blijf tevreden en zal zeker nog meer bestellen.

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!