Goede en snelle levering

Wat ik bestelde is duidelijk te vinden en snel geleverd

Prima, zeer correct

Ik reageerde aanvankelijk op een reclamecampagne die al verlopen was. Ik had dus pech. Ik ben daar zeer correct op gewezen.

Perfect!

Bestellen ging goed, producten werden snel geleverd en supper goed om geen bubbelfolie aan te treffen! Nog niet alle producten uitgerobered, maar de al deteste zijn erg goed!

Fijne webshop

Webshop met veel producten die je niet in de supermarkt kan kopen. Snelle en goede levering met zelfs een leuk persoonlijk kaartje erbij.

Super zeker fijn dat je apte dat het product er weer was.

Na geapprecieerd te hebben over de levering van een product hoefde ik niet lang te wachten. Werd belooft om te appen als het er was en dat hebben ze zeker gedaan. Super.

Fijne webwinkel met een zeer ruime keuze !De producten zijn bovendien van goede kwaliteit,De levering was vlot,alles was heel goed verpakt met als finishing touch een handgeschreven kaartje van de eigenaar erbij.Top!!

De levering was snel en goed. Met een leuk handgeschreven kaartje.

Dit is geweldig in de stad

Gewoon goed !

Bestelling snel verwerkt en verzonden. Goed verpakt Goede produkten

Prima product en snelle levering

Zie boven

Vooral leuk dat kaartje erbij, maakt het persoonlijker

Goede producten, snelle levering

Producten zijn prima en de levering snel.

Fijn!

Overzichtelijke webshop met goede omschrijvingen van de producten. Communicatie via de mail ging snel, net als de verzending. Prima, helemaal tevreden!

Hele snelle bezorging en hoogwaardige producten

Makkelijke recepten

Makkelijke recepten

Snelle levering en goede producten

fijn kaartje erbij als dank en support

Duidelijke website en snelle goede levering

Ik had zelf een fout gemaakt in mijn bestelling en dat is snel en heel netjes opgelost. Ook de link van lowcarbchef.nl naar de site is heel prettig. Ik blijf klant

Mooie prodycten snel geleverd

Mooie artilekelen t.b.v. oa. Low carb. Erg goed verpakt en snel geleverd. Prijs ook okeeyy...

Snel, goede levering

Snel besteld en in huis

Genoeg keuze, snel bezorgd.

Enige minpunt dat je voor minimaal 15 euro moet bestellen. Elk nadeel heeft zijn voordeel. Nu ga ik Noets brood proberen.

Snelle en nette levering

Supersnel in huis. Met een geschreven kaartje erbij. Kan ik wel waarderen.

Erg prettig dat je op de hoogte wordt gehouden van je pakket. En heel leuk was de persoonlijke, handgeschreven notitie!

Top hele lekkere producten.

Producten zijn mooi optijd binnen gekomen. Een track&trace gekregen heel duidelijk. Ook de producten zijn heel lekker ik ga hier vaker bestellen. Heel fijn tijdens een koolhydraatarm dieet.

Goede en snelle service

Ik ben tevreden met de pruducten. Mocht ik weer wat nodig hebben zal ik zeker weer bij Lowcarbcenter bestellen. Erg fijn dat je ook achteraf mag betalen! Goede keuze

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!